TipPics

Nagytétes olvasónk milliós összeget kaszálva búcsúztatta az óévet

megosztom

Paco05 amerikai focival és tenisszel is szép summát kaszált, de Van Gerwen menetelését sem hagyta ki - íme a szelvények.

A két ünnep közti időszakot sokan a pihenésnek szentelték, ám a fogadás és a sport világában nincs megállás. A TipPics rendszerébe több szép nyertes szelvény is feltöltésre került az év utolsó napjaiban - most 'Paco05' nevű userünk tippjeit mutatjuk be.

Olvasónk női és férfi tenisszel is szép summát kaszált. A Brisbane-ben zajló WTA-versenyen a rutinos, immár 34 éves Stosur ellen nyerette Bouzkovát. Izgulni való akadt bőven, hiszen a cseh lánynak szetthátrányból kellett visszakapaszkodnia. Másik tippje a dohai ATP-n lejátszott Albot-Munar párharcra vonatkozott, ahol élőben rakta meg az előnybe került, ám a meccset underdogként kezdő spanyol teniszezőt.

Paco05 nem csak egyes kötésekkel operál, ezt szemlélteti a meglehetősen bátor hetes kombi is, amelyet szintén szilveszter napján tolt fel a TipPics-be. A tippsoron öt amerikai futball mérkőzés favoritjai mellé a Manchester United győzelmét fogta a Bournemouth ellen és Van Gerwen diadalát a kétszeres világbajnok Gary Andersonnal szemben. Izgalmak itt is akadtak, ám végül minden tétel zöldült, így összesen a kombijával 937.000 forintot kasszírozott, 

a feltöltött három szelvényével pedig nettó 1.370.000-et vághatott zsebre!

 

 

A nyereményekhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes szelvényeket!

bet365
megosztom