Olasz foci

A Napoli 3 kulcsembere nélkül is nagy favorit Nagy Ádámék ellen

  • ivan
megosztom

Több kulcsfiguráját is nélkülöznie kell a Napolinak, de Ancelottiék így is többgólos favoritok a Bologna ellen.

A viharos körülmények között elveszített Inter elleni rangadót követően a Napoli szombat kora este a kieső helyen álló Bolognát fogadja odahaza. Az oddsok alapján elég egyértelmű a meccs kimenetele, azonban néhány tényező árnyékolja az esélyeket.

1x2     
Napoli Döntetlen Bologna
1.25 6.00 12.00

Carlo Ancelotti ugyanis eltiltás miatt Lorenzo Insigne és Kalidou Koulibaly játékára sem számíthat, Marek Hamsík és Vlad Chirisches pedig sérüléssel bajlódik. A román védőt leszámítva három abszolút kulcsemberét veszíti el tehát a Napoli erre a találkozóra, és bár a helyettesek is igen jó neveknek számítanak a szakmában, azért nem biztos, hogy zökkenőmentes lesz a pótlásuk.

A Napoli nagy szerencséje, hogy a Bologna lesz az ellenfél. Nagy Ádámék pocsék formában vannak, decemberben egyetlen bajnokit sem tudtak nyerni, ráadásul utolsó három meccsükön gólt sem sikerült szerezniük. Ez még akkor is kínos statisztikának számít, ha az ellenfelek között ott volt a Milan és a Lazio is.

[2847030] 2018-12-29 18:00:00 SSC Napoli - Bolognax

Mire érdemes fogadni?

Bár a Bologna 11 meccs óta nyeretlen, a Napoli az Inter elleni meccs előtt a SPAL ellen sem brillírozott. Insigne hét gólja hiányozni fog a támadósorból, akárcsak Koulibaly védőmunkája a középpályán.

A bukiknál +/-1,75-n áll a hendikep line, vagyis háromgólos Napoli sikerre fizetnek 2.00-2.10-es oddsot, ami jelen körülmények között nem biztos, hogy megéri. A kétgólos hazai 1.75-1.80 körül fizet irodától függően.

Ez egy tipikus kötelező győzelem a Napoli számára, azok pedig a legtöbb esetben nem könnyű meccsek. A Bologna nem fog kitámadni az egyik legjobban támadó csapat otthonában, így Inzaghi vélhetően a védekezésre helyezi majd a hangsúlyt. Másra nagyon nem is teheti, hiszen a Bologna támadójátéka nagyon gyenge idén, 18 forduló alatt mindössze 13 rúgott gólra futotta.

A fentiek alapján inkább egy underes meccsre számítunk, sok faulttal és feszkóval, így a lapok számára kínált 4-es határt is játszhatónak véljük.

 

  • Gólok száma 3 alatt@1.83    
     
  • Lapok száma 3.5 felett@1.66    

 

[2847030] 2018-12-29 18:00:00 SSC Napoli - Bolognax;
megosztom