Angol foci

Csodálatos oddson pakolhatjuk a gólokat az újoncok rangadóján

  • varin
megosztom

A Fulham és a Wolves meccsén meglepően alacsony a határ. Nyugodt szívvel tehetjük az overt.

1x2     
Fulham Döntetlen Wolverhampton
3.30 3.30 2.37

Győzelmi kényszer az egyik oldalon, jó forma a másik oldalon, két újonc, a Fulham és a Wolverhampton találkozik egymással Londonban a Boxing Day nyitómeccsén. A múlt és a két csapat játékstílusa is arra sarkall minket, hogy az overre tegyünk.

Claudio Ranieri alakulatának lemaradása egyelőre még nem hatalmas a 17. helytől, hiszen úgy állnak a 20. pozícióban hogy csak négy pontra van a bennmaradást jelentő határ, ám azt talán a Craven Cottage-en is tudják, hogy most kulcsmeccsek jönnek. A Wolverhampton után ugyanis a két közvetlen vetélytárs, a Huddersfield és a Burnley is az ellenfelek között lesz, így január közepére valószínűleg okosabbak leszünk azt illetően, mire is képes a londoni csapat.

[2782137] 2018-12-26 13:30:00 Fulham - Wolverhampton Wanderersx;10

Hazai pályán muszáj menniük előre Ranieri fiainak, ez egy "must win" meccs, ennek megfelelően bízhatunk az offenzív futballban. A Fulhamre otthon amúgy sem jellemző az óvatoskodás, hiszen

a nyolc hazai bajnokijukon összesen 28 gól esett, 2 gól alatt egyszer sem voltak.

Ami a vendég Farkasokat illeti, jó formában érkeznek Espirito Santo legényei a fővárosba, hiszen kikaptak ugyan a Pooltól, de előtte sikerült három meccset megnyerniük. A várakozásoknak megfelelően a Wolverhampton egy masszív középcsapat lett, amely ugyan nem játszik igazán gólgazdag meccseket, de megvan benne a támadó potenciál, melyet jelez az is, hogy csupán két idegenbeli meccsén nem talált be.

Fotó: Express & Star

Tavaly oda-vissza 2-0-ra nyert a vendéglátó, míg az azt megelőző öt meccsükön 23 gól esett.

Mi, egy nagyon feszült, kemény 90 percet várunk, egy gyors gól viszont megalapozhatja az overt. Tele van mindkét csapat remek támadókkal, a 3-4-3-as felállások összecsapásán pedig reméljük, bőségesen látunk gólokat.

hatharom.com
2.25 gól felett
Unibet @1.81
[2782137] 2018-12-26 13:30:00 Fulham - Wolverhampton Wanderersx;
megosztom