NB I

Nem bírod NB I nélkül? Jó hírünk van, már fogadhatsz a februári fordulóra!

megosztom

Az Unibetnek köszönhetően már most megköthetjük fogadásainkat a február másodikán rendezendő 19. fordulóra!

A Vidi a Puskás Akadémiát fogadja februárban. - Fotó: molvidi.hu

Már "csak" 39-et kell aludni és újra útjának indul a labda a mennyei első osztályban, avagy az NB I-ben. A 19. fordulót 2019. február 2-án rendezik, és olyan mérkőzések kerülnek terítékre, mint a Vidi-Puskás Akadémia vagy a Ferencváros-Honvéd összecsapás. Az     pedig nem is habozott sokáig, ugyanis már most publikálta szorzóit a mérkőzésekre.

19. forduló - 1x2 -    
Mérkőzés 1 x 2
Vidi-Puskás Akadémia 1.45 4.25 7.00
Debrecen-Újpest 2.25 3.20 3.25
Diósgyőr-Mezőkövesd 2.70 3.20 2.60
Ferencváros-Honvéd 1.50 4.15 6.35
MTK-Paks 1.85 3.40 4.25
Haladás-Kisvárda 2.15 3.20 3.45

Az éllovas FTC-re rangadó vár, hiszen a Honvédot fogadja a Groupamában. A zöld-fehérek vereséggel fejezték be az őszi szezont, és ha ezen a meccsen sem tudnak nyerni, akkor kőkemény tavasz elé néznek. Jó hír azonban számukra, hogy a 2017-es bajnoki kispesti csapat nagyon úgy fest, hogy szétesik a télen, hiszen Baráth Botond már eligazolt és Gróf Dávid is távozó félben van. Ezzel szemben a Fradi már megszerezte Nyikolaj Szignyevicset és Marten Wilmotsot, avagy még erősebbek lettek a IX. kerületiek.

A Vidire a "testvére", avagy a Puskás Akadémia vár a nyitófordulóban 2019-ben. A fehérváriak túl vannak az "erőltetett meneten", tavasszal csak a bajnokságra és a kupára kell fókuszálniuk, avagy borítékolható, hogy nem szednek össze olyan meglepő vereségeket, mint a felcsútiak elleni szeptemberi zakó. Ez a meccs még így 1,5 hónappal hamarabb is nagyon a hazaiaknak áll, főleg, hogy már nem a Panchóban rendezik a találkozót.

Tabella alapján a 19. forduló rangadóját a Nagyerdei Stadionban rendezik, ahol a Debrecen az Újpest együttesét fogadják. A felek remekül fejezték be az őszi szezont, vagyis jó meccs várható, amit az utóbbi évek egymás elleni eredményei is alátámasztanak. Nem is csoda, hogy az     szerint teljesen háromesélyes a találkozó.

unibet

Az MTK a Paksot fogadja, a meccs legnagyobb kérdése pedig az, hogy mely együttes talál vissza a helyes ösvényre, mivel a felek igen cudarul zárták az őszi szezont. A bukmékerek szerint a fővárosiaknak áll a zászló, azonban nem mernénk mérget venni arra, hogy be is húzzák a találkozót.

Az év végére megtáltosodó - utolsó öt bajnokiján egyszer sem vesztő - Diósgyőr megyei rangadót vív 2019 első tétmeccsén, hiszen a Mezőkövesdet fogadja. A vendégek a 2018-as év utolsó négy bajnokiján nem tudtak nyerni, sőt két vereséggel fejezték be a szezont. Ennek tükrében a DVTK felé hajlunk, ám azt muszáj kiemelnünk, hogy a felek utolsó hét, egymás elleni bajnokijából a Diósgyőr csak egyszer (!) tudott nyerni.

Végül, de nem utolsó sorban egy vérbeli kiesési rangadóra is sor kerül Szombathelyen, ahol a Haladás a Kisvárdát fogadja. Ha a Hali nem tud nyerni ezen a találkozón, akkor szinte borítékolható, hogy a nyugati csapat elbúcsúzik az NB I-től, avagy élet-halál meccs előtt állnak a hazaiak. A szabolcsiak ugyanakkor bizakodhatnak, hiszen jól zárták az őszi szezont, továbbá szeptemberben 4-1-re ütötték ki a Haladást. Mindezek ellenére az     szerint a hazaiaknak áll a találkozó.

2019-02-02;212
Van már olyan tipp, amit már most megfogadnál? Ha igen, írd meg hozzászólásban!

 

268681
megosztom