Premier League

Jöhet az újabb gála Solskjaeréktól

megosztom

A Manchester United karácsony másnapján a PL legrosszabb formában lévő gárdáját, a Huddersfield együttesét fogadja.

Jöhet az újabb gála Solskjaeréktól. - Fotó: Twitter

Remekül sikerült Solskjaer bemutatkozása, hiszen a Manchester United pazar játékkal, 5-1-re tudott nyerni Cardiffban és ismét három pontnak örülhetett. A siker mellett az öt rúgott gól is magáért beszél, mivel a Vörös Ördögök legutóbb akkor lőttek ennyi gólt a Premier League-ben, amikor a csapat mesterét még Sir Alex Fergusonnak hívták...

1x2     
Manchester United Döntetlen Huddersfield
1.20 6.00 15.00

Felszabadultak a játékosok, felszabadult a csapat, ennek pedig a Cardiff látta kárát, a parádé szerdán folytatódhat, hiszen az Old Traffordra a liga leggyengébb formájában lévő csapata, a Huddersfield látogat.

A Terrierek az utolsó öt bajnokijukat egyaránt elveszítették, az utolsó előtti helyen tanyáznak, igaz, csak jobb gólkülönbségüknek köszönhetően nem utolsók. Az év végi nagy hajtásban pedig vélhetően a karácsonyi meccset engedik el, hiszen a manchesteri kiruccanást követően a Fulham és a Burnley együtteseivel találkoznak, amely összecsapások egyaránt "hatpontosak". Mindemellett hat sérülttel is számolniuk kell, avagy gyakorlatilag csak púp a hátukra ez a meccs.

bet365

Ezzel szemben a United biztosan megnyomja a találkozót, mivel a szurkolókat ki kell engesztelnie a csapatnak, ez lesz Solskjaer első hazai meccse, ráadásul az ilyen ütközeteken szerezhetnek önbizalmat a játékosok.

Ezen kívül a korábbi sérüléshullám már a múlté, szerdán biztosan csak Sánchez és Lukaku nem játszik a hazaiknál, Smalling és McTominay játékra jelentkezik, igaz, kérdés, hogy kockáztat-e a norvég menedzser a szerepeltetésükkel.

Összességében minden tényező a hazaik malmára hajtja a vizet - komolyabban tartalékolnia sem kell a gárdának, hiszen ezen meccset követően a Bournemouthszal és a Newcastle-lel játszanak -, avagy nem lenne meglepő, ha a tavalyi szezonhoz hasonlóan ezúttal is legalább két góllal nyerne a Manchester United a Huddersfield ellen az Old Traffordon és folytatódna a Solskjaer-parádé.

  • Manchester United -1,5 @ 1.70    
[2782140] 2018-12-26 16:00:00 Manchester United - Huddersfield Townx;

Kattints a képre és már tippelhetsz is!

megosztom