Sportfogadás

5+1 ok, hogy a darts-vb alatt miért az Unibetet válaszd

megosztom

Összeszedtük, hogy mennyivel jobban jársz, ha a zöld bukmékert választod.

 

1. Szélesebb kínálat

Az egyik legfőbb érv az Unibet mellett, a hihetetlenül színes fogadási kínálata. Az Unibet számtalan rangos darts-versenyt szponzorál, ennek megfelelően nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél szélesebb piacot kínáljon erre a sportágra. Felsorolni is sok lenne, hogy mennyi mindenre fogadhatunk, így csak néhányat emelünk ki. 

Kifejezetten népszerű piacnak számít a szetthendikep és a szettek számára vonatkozó kínálat. De kapunk oddsokat a 180-akra, azon belül, hogy ki és mennyit dob, illetve hány darab lesz az adott meccsen. Továbbá fogadhatunk arra, hogy lesz-e 170-es kiszálló vagy 9 nyilas, és kuriózumnak számít, hogy egy adott játékos legnagyobb kiszállójára is tehetünk tétet. 

Az Unibetnél egy meccsre 20-nál is több fogadási opciót kapunk, ami a legtöbb bukméker ajánlatát veri. 

 

2. Jobb oddsok

Ezt nem nagyon kell részletezni, az Unibet sokkal kevesebb hasznot próbál fogni a játékosain, ezáltal sokkal jobb oddsokat kínál, kvázi, nekünk fogadóknak egy nyertes tippnél több profit vándorol a zsebünkbe. Még inkább igaz ez akkor, ha meglepetést várunk és az esélytelenebbre fogadunk.

Példa:

Unibet szorzói

Más iroda szorzói

 

3. Élő közvetítés és élő fogadás

Buszon, vonaton vagy éppen egy női ruhabolt előtt várakozva is élőben tudjuk követni a meccseket, köszönhetően a táblagépről vagy mobilról is használható Unibet TV-nek. Így tényleg semmiről nem maradunk le, ha pedig van egy jó megérzésünk, akkor azt élőben rögtön meg is fogadhatjuk. 

 

4. Bónusz

Az új játékosokat 20 000 HUF kezdőbónusszal várja az iroda, amit mindenféleképpen érdemes kihasználni. Vannak feltételek, amiket cserébe teljesíteni kell, de miután fogadni megyünk az Unibethez, így ezek nem okozhatnak problémát. 

unibet

 

5. Promóció 

Az Unibet a darts-vb-re egy különleges promóciót kínál, melynek lényege, hogyha veszít az a játékos, akire fogadtál, viszont ő dobta a mérkőzés legmagasabb kiszállóját, akkor az iroda készpénzként visszatéríti a téted 15 000 HUF értékben. 

 

+1. Exkluzív játékok

Oldalunkon számtalan tippjátékban vehettek részt, ahol Unibet számlafeltöltést vagy egyéb nyereményeket osztunk ki.

Amennyiben az oldalunkon keresztül regisztráltok az Unibethez és töltitek fel a számlátokat, akkor jogosultak vagytok a nyereményekre, a darts-vb alatt futó "Lehetetlen Küldetés" játékunkban például kétszemélyes londoni utazást, Unibet számlafeltöltést, könyveket és Logibet előfizetést lehet nyerni. 

Kattints a részletekért!

 

UNIBET REGISZTRÁCIÓ

megosztom