Darts

Nagy verést oszthat ki a táncoslábú belga - napi tippek a darts-vb-re

  • Cesc18
megosztom

Kedden bemutatkozik az előző világbajnokságon parádésan dobó Dimitri van den Bergh.

Szereted bújni a statisztikákat? Akkor irány a PDC Hungarian Fan Club Facebook-oldala, amely a honi dartsközösség csúcsa. 

Kedden újra meccsdömping a londoni Ally Pally-ben. Két szakaszban négy-négy mérkőzés kerül lebonyolításra. Panaszra eddig sem lehetett okunk, de a hatodik játéknap felhozatala a korábbiaknál még ínycsiklandozóbb. 

Világbajnokság, 6. játéknap    
Kezdés Mérkőzések 1 2
13:40 Robert Thornton-Daniel Larsson 1.40 3.00
14:20 Ricky Evans-Rowby-John Rodriguez 1.40 3.00
15:00 Krzysztof Ratajski-Seigo Asada 1.22 4.33
15:40 Darren Webster- 1.57 2.40
20:10 Steve Lennon-James Bailey 1.22 4.33
20:50 Ron Meulenkamp-Diogo Portela 1.32 3.45
21:30 Dimitri van den Bergh-Chuck Puelo 1.06 10.00
22:10 Daryl Gurney-Ross Smith 1.19 4.80

A délutáni szakaszt a 11. PDC világbajnokságára készülő Robert Thornton mérkőzése nyitja. A UK Open és a World Grand Prix korábbi bajnoka most már jó ideje tudása alatt teljesít, ám a debütáló Daniel Larsson ellen még így is esélyesnek számít. A svéd dartsost a csapat-világbajnokságokról jól ismerhetjük, néhány éve a társával éppen a Bezzeg-Takács magyar kettős ellen kapott ki. Nem képvisel igazán erős szintet Larsson, a mérkőzés szorossága vélhetően azon múlik majd, hogy Thornton milyen százalékban dobja a kiszállókat. Ezzel ugyanis egész szezonban problémája volt.

Fogadás szempontjából, amiben fantáziát látunk, hogy a skót nyer és ő dobja a több 180-at. Erre az opcióra az Unibetnél 1.85-ös oddsot kapunk. 

Érdekesnek ígérkezik a lengyelek topjátékosa, Krzysztof Ratajski és az egyik legjobb japán dartsos, Seigo Asada összecsapása. Papíron a profik között kiváló idényt teljesítő Ratajski a meccs komoly favoritja, de Asada tavaly is megmutatta, hogy ő már azon ázsiai játékosok közé tartozik, aki 90 feletti átlagokkal is képes operálni. Ha mindketten jó napot fognak ki, akkor ebből egy nagyon izgalmas és színvonalas meccs kerekedhet.
 

Add le a tipped a napi tippjátékunkban és szerezd meg az egyik Darts 2019 Magazint!

TIPPELÉSRE FEL!


Az esti etapban két játékos is első mérkőzésére készül az Ally Pally-ben. Az ausztrál James Bailey és az amerikai Chuck Puelo célja egyaránt a tisztes helytállás lehet. Előbbinek ez még talán össze is jöhet Ron Meulenkamp ellen, utóbbi viszont nem sok mindenben reménykedhet a kétszeres junior vb-győztes Dimitri van den Bergh ellen. 

Van Den Bergh könnyű rajtot vehet. - Fotó: PDC

Puelo hazájában remekül muzsikált idén, de néhány napja láthattuk a szintén CDC Tourról kvalifikált Jim Long esetében is, hogy ide azért jóval több kell. Mondjuk Long még 80 alatti átlaggal is nyerni tudott, de ez inkább Mickey Mansell szegénységi bizonyítványa...Puelo nem igazán reménykedhet abban, hogy majd Van den Bergh is valami hasonlóan gyalázatos játékot nyújt, mint Mansell. A fiatal belga ugyanis az elmúlt egy évben a kamerás meccsein rendre nagyon meggyőző. Ugyan a nyomás a belgán lesz a tavalyi csodás szerepelése után, de Puelo nem olyan kaliberű játékosnak tűnik, aki zavarba hozhatja.

Az est utolsó meccsén Daryl Gurney áll tábla elé, méghozzá a tegnapelőtt továbbjutó Ross Smith ellen. A 29 éves angol korrekt átlaggal és kiszállózással verte Paul Limet, viszont ennél valószínűleg több kell majd az 5. kiemelt északír ellen. Gurney a lehető legjobban hangolt a vb-re, hiszen megnyerte az utolsó major versenyt, a Players Championship Finals-t, ráadásul úgy, hogy a döntőben Van Gerwent múlta felül. Eredményre nem tippelnénk, mert ahhoz nem elég stabil Gurney és Smith-ben is van potenciál, arra azonban látunk esélyt, hogy az északír legalább öt 180-at dob. 
 

unibet
megosztom