Darts-vb

Peter Wright szerint nem MvG a vb favoritja

megosztom

Ha a topjátékosok esélylatolgatásba kezdenek, arra sokszor érdemes figyelni. A skót klasszis is meglepőt mondott.

Kattints a részletekért!

Bár a fogadóirodák egyértelműen a holland világelső Michael van Gerwent tartják a londoni világbajnokság legnagyobb esélyesének, a világ egyik legjobb játékosa más véleményen van.

Bár MvG nemrég úgy fogalmazott, hogy a vb-n 95 rosszabb játékos van nála, Peter Wright - aki szintén az egyik nagy esélyese a tornának - úgy látja, hogy honfitársa, Gary Anderson az az ember, akit le kell gyűrnie a mezőnynek.

Ha darts-vb, akkor 63! Tippjátékok napi nyereményekkel és beharangozók a vb minden játéknapján!

"Mindannyiunknak figyelnünk kell, mert Gary az, akit le kell győznünk. Jól ismerjük őt és pontosan tudjuk, hogy a vb-kre mennyire összekapja magát és milyen fantasztikus játékra képes. Akik meg tudták őt állítani az MvG és Phil Taylor volt, de mivel Taylor már nincs itt, így Gerwen az egyetlen ember, aki valóban megállíthatja. Boldog vagyok, hogy nem az én ágamon van" - dicsérte a kétszeres világbajnok Andersont válogatottbeli csapattársa.

"Nagyok sok különböző győztest avattunk ebben az évben, a World Series sorozatban és a major tornákon is, de Gary kiemelkedett. Talán még több tornát is behúzhatott volna ebben az évben, de a kedvenc tornája még csak most következik" - tette hozzá Wright, aki 2014-ben a döntőig jutott az Ally Pally-ben.

Bár a bukmékereknél Peter Wright a 3. legnagyobb favoritnak számított a vb-győzelemre, a skót klasszis vasárnap este meglepetésre kikapott a spanyol Tony Alcinastól. A hispán fiú győzelme a vb eddigi legnagyobb meglepetése, az Unibetnél 6.50-ra adták a sikerét. 

unibet

 

megosztom