Női kézi Eb 2018

A románokra és a hollandokra fogadunk - napi tippek az Eb-re

megosztom

A női kézilabda Európa-bajnokság alatt tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde - arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt. Kedden folytatódnak a középdöntős küzdelmek az Eb-n, naná, hogy ez sem maradhatott ki a szórásból!

Cristiana Neagura főszerep vár kedden is / fra2018.ehf-euro.com

Spanyolország-Románia
Tipp: Románia
Odds: 1.29 @ Unibet

A spanyol válogatott súlytalannak bizonyult ezen az Eb-n, a horvátok legyőzése mellett három vereség szerepel a nevük mellett. Bár a hollandokkal szoros meccset játszottak, a magyaroktól és a németektől is simán kikaptak.

Nincs már esélyük odaérni a helyosztókra, ellenben a románokkal, akik az elődöntőért küzdenek. Neaguék egy győzelemmel komoly lépést tehetnek a négy közé jutásért, viszont egy pontvesztés esetén redukálódnak az esélyeik. A két csapat a tavalyi vb-n is találkozott egymással, akkor Románia két góllal jobbnak bizonyult. Az Eb-n mutatott formák alapján nem kérdés, hogy a románoknak áll a zászló, így mi is benevezünk rájuk.

unibet

Hollandia-Norvégia
Tipp: Hollandia +4,5
Odds: 1.46 @ Unibet

A norvégok sajnos ellenünk "érkeztek" meg a tornára, hiszen pazar játékkal, 13 góllal múlták felül a magyar válogatottat. Ugyanakkor Hollandia sem panaszkodhat, a csoportkört három sikerrel abszolválta, majd a románokat tönkre verte a középdöntő nyitókörében.

A tét óriási a norvégok számára, hiszen ha nem nyernek, akkor borítékolható, hogy nem játszhatnak éremért, de még sikerük esetén sem biztos ez. A hollandoknak pedig a továbbjutás, sőt a csoportelsőség a tét, hiszen, ha nyernek, maximum a románok érik utol őket, de az egymás elleni meccs eredménye miatt feléjük billen a mérleg nyelve.

Mindezeknek köszönhetően egy jó, szoros, végletekig kiélezett meccsre van kilátás, ahol nem várható nagy különbségű siker egyik fél részéről sem, így a Hollandia +4,5-re tippelünk.

 
Spanyolország-Románia Románia
Hollandia-Norvégia Hollandia +4,5
1.88 @    

Fogadási határidő: kedd, 18:00

megosztom