Premier League

Izmos oddson nyeretjük a liverpooliakat a Szarkák ellen

  • varin
megosztom

Az Everton hazai pályán fogadja a Newcastle gárdáját, ez pedig igencsak fix 1-esnek tűnik.

1x2     
Everton Döntetlen Newcastle
1.53 4.20 7.50

Kevés ember szeretne most Jordan Pickford nevet olvasni a személyi igazolványán, nem lehet most a legjobb munkakör az Everton kapusának lenni. Az angol válogatott hálóőr kapitális hibájának köszönhetően ugyanis az Everton városi rangadót bukott a 95. percben a Liverpool otthonában, amelyet kiheverni aligha könnyű. Marco Silva csapatának azonban nincs ideje szomorkodni, hiszen szerda este már egy kötelező mérkőzés következik, otthon fogadják a nem túl acélos Newcastle-t.

[2782102] 2018-12-05 20:45:00 Everton - Newcastle Unitedx

És az, hogy nem túl acélos, még egy enyhe kifejezés volt azok után, hogy a Szarkák legutóbb hazai pályán kaptak egy laza hármast a West Ham Unitedtől. Pedig Benítez csapata már éppen kezdte volna összeszedni magát, amikor érkezett a váratlan pofon. A spanyol szakembernek ráadásul akadnak fontos hiányzói, Matt Ritchi eltiltott, Paul Dummett és Isaac Hayden pedig sérült, emellett a védelemben lehetséges, hogy további pihentetésekre lesz szükség.

"Nagyon egyszerű a helyzet a PL-ben, vannak a topcsapatok, amelyek megengedhetik maguknak a költéseket és a top10-ért vannak harcban és vannak azok, amelyek esetében szerényebbek a lehetőségek, ők a kiesés ellen küzdenek. Mostani ellenfelünknek is remek játékoskerete és edzője van, megtehették, hogy játékosokat vásároljanak a nyáron. Nehéz 90 perc elé nézünk, jól játszottak a városi derbin is" - tért ki egy furcsa aspektusra Rafa.

[2782102] 2018-12-05 20:45:00 Everton - Newcastle Unitedx;5

Ami a hazaiakat illeti, a - vesztett pontok alapján - hatodik hely nem fest rosszul, ráadásul Sigurdssonék az utolsó négy hazai meccsüket úgy nyerték meg, hogy csupán egyetlen gólt kaptak. Silva mesternek maximum Schneiderlint és Kennyt kell nélkülöznie, de jó esély van az ő játékukra is.

Az Everton tényleg nem nyújtott rossz teljesítményt az Anfielden, így bizakodva léphetnek ma este pályára a Goodisonban. A liverpooliak szíves örömest is látják vendégek a Szarkákat, hiszen a két csapat utolsó 11 meccséből a hazaiak mérlege 9-1-1 úgy, hogy az utolsó öt meccset kapott gól nélkül húzták be.

Látva a Newcastle igen impotens támadójátékát és az Everton egészen jó védelmét, aligha sokkolunk bárkit azzal, hogy ezt az öt meccses szériát most megtoldanánk még eggyel.

hatharom.com
Az Everton 0-ra nyer
bet365 @2.37
[2782102] 2018-12-05 20:45:00 Everton - Newcastle Unitedx;
megosztom