Tippjáték

Tippeld végig velünk a női kézi-Eb-t és nyerj!

megosztom

Csütörtökön elrajtol a 2018-as kontinensviadal - mutasd meg, hogy Te mennyire vágod a sportágat!

Legújabb tippjátékunkkal a kézilabda szerelmeseit illetve a magyar érdekeltségű csapatsportok hű követőit szólítjuk meg. A tornát a hatharom.com szakértői is végigkísérik és napi szintű elemzésekkel jelentkeznek majd.

Lányainknak a középdöntőbe jutás a célja a csütörtökön kezdődő franciaországi Európa-bajnokságon - a C csoportban, Montbéliard-ban szombaton Hollandiával, hétfőn Horvátországgal, jövő szerdán pedig Spanyolországgal találkozik, a középdöntőbe az első három helyezett jut.

Na, de nem is húznánk tovább az idegeket, íme a játék:

Kattints a képre és indulhat a játék!

 

A női kézi Eb-tippjáték összdíjazása 200 EUR az Unibet jóvoltából. A nyeremény bezsebeléséhez nem kell mást tenned, mint az első öt hely egyikén végezni és teljesíteni az alábbi feltételeket!

 

 • ha még nincs számlád, 2018 december 16. 23:59-ig regisztrálj az     -re a hatharom.com linkjén!
   
 • Fizess be    -számládra a játék ideje alatt legalább egyszer!
   
 • Küldd el nekünk    -azonosítódat az alábbi formon!
   
 • Miután befizettél, jelezd azt felénk az alábbi 'Már be is fizettem a számlámra' üzenet bepipálásával!
   
 • az Unibetre már regisztrált felhasználók is kvalifikálhatnak a nyereményre, amennyiben  elküldték az azonosítójukat az alábbi formon, és befizettek a számlájukra a játék ideje alatt legalább egyszer!
141
A játék menete és részvételi feltételei
Tippelj a Hatham.com-on a női-kézilabda-EB meccseire november 29. december 16. között!
 
Az a felhasználó nyerhet, aki a kvalifikációs feltételek maradéktalan teljesítése mellett az összesített (nem a fordulónkénti) rangsor első öt helyének egyikén végez.
 
Kvalifikáló fogadási típus: Végeredmény (ezúttal csak a teljes játékidő eredményeire lehet tippelni, tehát az esetleges hosszabbítást nem vesszük figyelembe)
 
A verseny kezdetén minden felhasználó 1000 pontos egyenleget kap.
 
A játékban hatharom.com-regisztrációval lehet részt venni, amelyet a tippelés megkezdése előtt könnyedén létre lehet hozni az oldal jobb felső sarkában található BEJELENTKEZÉS/REGISZTRÁCIÓ felületre kattintva.
 
A cél minél több pontot összegyűjteni a női kézilabda Eb mérkőzéseire leadott tippekkel.
 

A 200 eurós összdíjazás a játék végén az összesített rangsor első 5 helyezettje között oszlik szét az alábbiak szerint*!

 

A díjazás a kvalifikáló játékosok Unibet-számláján bónusz formában kerül jóváírásra.

 

Díjazás:

I. 50 EUR 

II. 45 EUR

III.40 EUR

IV. 35 EUR

V. 30 EUR

 
Ahhoz, hogy jogosult lehess a nyereményre, rendelkezned kell    -számlával, annak azonosítóját elküldöd nekünk, és a játék ideje alatt legalább egyszer befizettél a számládra. A további részleteket ide kattintva olvashatod!
 
Egy felhasználó csak egy hatharom.com-regisztrációval adhat le tippeket. Amennyiben ezt a szabályt megszegi, a felhasználók kizárásra kerülnek.
 
*Az első öt helyezett közül aki nem teljesíti a jóváíráshoz szükséges feltételeket, nem lesz jogosult a nyereményre. A jóváírást az arra jogosult nyertesek garantáltan megkapják, az összesített rangsor első öt helyezettjén kívül más nem kaphat nyereményt.

Ha nincs még    -regisztrációd, kattints ide, és markold fel a 20 000 forint kezdőbónuszt!

 

megosztom