Szerencsejáték-ipar

Megállíthatatlan ütemben növekszik a bet365

  • mr.blonde
megosztom

A világ vezető szerencsejáték-szervezője beszámolójában közölte, hogy a legfrissebb kimutatásai szerint újabb 26 százalékkal tudta növelni a bevételeit, amely így a vizsgált 12 hónapos időszakban elérte a 2,718 milliárd angol fontot.

A bet365 tovább folytatja elképesztő sikereit és 2018 márciusát megelőző 12 hónapban újabb rekordnyereséget könyvelhetett el. A játékszervező legerősebb szegmense továbbra is a sportfogadás. Ezen belül az élő fogadások (in-play) aránya 77 százalékos szeletet mondhat magáénak, míg a mobileszközökről történő forgalom 29 százalékkal volt magasabb, mint a korábban vizsgált időszakban.

Az angol cég nyeresége 33 százalékkal, 682,2 millió fontra emelkedett, miközben a vállalat továbbra is nagyon erős pénzügyi lábakon áll, köszönhetően az 1,8 milliárd fontos készpénzes vagyonnak és a további 500 millió fontos befektetéseknek.

A stoke-i székhelyű óriáscégnél a fejlesztéseket továbbra is kiemelt figyelem övezi, szoftverfejlesztésre és egyéb innovatív dolgokra 722 millió fontot, a bérek emelésére 745 milliót költöttek, miközben 10 százalékkal emelkedett az alkalmazottak száma is, amely immáron 4236-ra nőtt.

A beszámolóban szereplő számok és összegek azért is különösen erősek, mert a vizsgált periódusban sem foci Európa-, sem világbajnokság nem került megrendezésre avagy amolyan "off-year" periódusról van szó.

A bet365 a fényes jelen mellett még fényesebb jövő elé néz, hiszen nemrégiben kötött megállapodást New York állammal, így 2019-től már az Egyesült Államok legnagyobb sportfogadási piacát is meghódíthatja, ami további súlyos dollár- vagy fontmilliárdokat hozhat a cég konyhájára.


A Bet365 magyar játékosok számára is elérhető, magyar nyelvű felületen, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal. A minden új ügyfélnek járó 15 000 HUF-os kezdőbónusz mellett hűségbónuszok és folyamatos akciók is várják a játékosokat. 

bet365

 

megosztom