Nemzetek Ligája

Ha skótok, akkor lapokra esküszünk

  • varin
megosztom

Albániában 22 perc kellett ahhoz, hogy öt lapot lássunk. Most a skótok még fontosabb 90 percre készülnek.

1x2     
Skócia Döntetlen Izrael
1.75 3.70 5.50

Több fontos mérkőzést is rendeznek a Nemzetek Ligája utolsó fordulójában, ezek közül pedig fogadási szempontból talán kiemelkedik a Skócia-Izrael találkozó. A helyzet egyszerű, mint a faék, amelyik csapat nyer, feljut a B divízióba, míg döntetlen esetén a vendégek örülhetnek a hazai pályán begyűjtött három pont okán. Csoda, ha nem várunk békés 90 percet a Hampden Parkban?

A C divízió 1. csoportja amúgy sem szűkölködött eddig lapokkal, 5 meccsen összesen 28 kártyát láthattunk, amely közel hatos átlagnak felel meg. A két csapat odavágóján is hat lap került kiosztásra úgy, hogy John Souttar dupla sárgával a 61. percben a kiállítás sorsára jutott, így hiába vezettek a skótok Mulgrew góljával Haifában, Peretz és Tierney öngóljával megfordították az állást.

Fotó: The Scotsman

Nehéz lenne egyébként állást foglalni az esélyekről, hiszen mindkét csapat elég hektikus teljesítményt nyújt. Hogy mást ne mondjunk, Izrael idegenben az utolsó két meccsén Észak-Írországtól és Albániától kapott ki, de a skótok is kapituláltak már idén Costa Ricától. Talán a Brit-szigetek csapata mellett szól, hogy hazai pályán többnyire hozzák a kötelező mérkőzéseket, Alex McLeish mesternek viszont rengeteg sérülttel kell megküzdenie.

Azok közül, akik valószínűleg helyet kapnának a keretben, biztosan nem játszik Charlie Mulgrew (39/3), Kieran Tierney (12/0), John McGinn ( 13/0) és Craig Gordon (54/0) kapus sem. Jól csengő nevek persze így is vannak a hazaiaknál, elég ha csak a Celtic játékosaira, Christie-re, Forrestre gondolunk vagy a MU tehetségére, McTominay-ra, esetleg Steven Fletcherre.

A sípot a több, mint két éve válogatott mérkőzést nem vezető Tobias Welz fújja majd, aki utolsó dirigálásakor 8 sárgát és egy pirosat osztott ki a fehérorosz-luxemburgi vb-selejtezőn, míg a szezonban eddig 4 felett volt az átlaga - igaz, a Bundesliga és a Bundesliga 2 kicsit más terep.

Mindezek szellemében talán joggal bízunk benne, hogy Skócia ezúttal sem játszik békés meccset, így mind a lapokra kínált 5-ös határ 1.80-ért, mind az     által ajánlott piros lap 3.60-ért megér egy próbát.

hatharom.com
5 lap felett
bet365 @1.80
[2710720] 2018-11-20 20:45:00 Skócia - Israelx;
megosztom