Nemzetek Ligája

Senkit nem fog meglepni az erős tippünk a cseh-szlovák kiesési rangadón

  • varin
megosztom

Ne agyaljunk sokat, hogy melyik csapat esik ki, inkább élvezzük a csontzenét.

Pikáns kiesési rangadót rendeznek a Nemzetek Ligája B divíziójának 1. csoportjában, Csehország és Szlovákia egymás között dönthetik el, melyik csapat marad benn és melyik esik ki. Ukrajna feljutása már biztos, ám a szlovákoknak győzniük kell Prágában a céljuk eléréséhez, ami azért nem tűnik éppen könnyű küldetésnek.

1x2 -   
Csehország Döntetlen Szlovákia
2.37 3.40 3.25

Önbizalomhiánnyal persze aligha küzdhetnek Hamsikék, az ukránoknak lőtt négyes azt mutatja, lehet esélyük idegenben is, noha a csehek október közepén győzelemmel távoztak a szlovákoktól. Éppen emiatt, vagyis az egymás elleni eredmény okán is kevés lenne a döntetlen a vendégeknek Csehországban, vagyis kétségünk se legyen felőle, hogy a szlovákok támadólag lépnek fel idegenben.

A két csapat közelmúltbeli eredményeiből egyértelműen láthatjuk melyik gárda az esélyesebb, hiszen a csehek 2016 óta kétszer szenvedtek otthon vereséget, míg a szlovákok az utóbbi két és fél évben kétszer nyertek idegenben, Litvániában és Máltán.

255864

Fontosabb hiányzók azonban inkább hazai oldalon lesznek, Jaroslav Silhavy mester nem számíthat például a házi gólkirály Krmencikre (19/8) és a középpályán Jan Kopicra (14/3), Josef Husbauerre (18/1) és Jarimír Zmrhalra (12/1) sem.

Mi úgy véljük, felesleges nagyon agyalnunk itt a gólok számán vagy a háromesélyes kimenetelen, hiszen egy Csehország-Szlovákia mérkőzésen adja magát a "kötelező" tipp. Októberben a tegnapi magyar-finn meccs igen békésnek tűnő szlovén sporija hat sárgát osztott ki úgy, hogy volt 30 szabálytalanság, most pedig az a spanyol Alejandro Hernández dirigál majd, aki az utolsó négy bajnokiján 33 lapot osztott ki.

A fogadóirodák közül egyelőre csak az     kínál oddsot a lapokra, ám az ő szorzóikból látszódik, hogy nagyjából 1.80-as lesz 5-ös határon a szorzó a lapok számára a    -ön. Ez a két csapatot, a játékvezetőt és a tétet ismerve igencsak vállalható tippnek tűnik, míg a bátrabbak akár az 5,5-es határon is overt húzhatnak, vagy megszavazhatnak egy piros lapot 3.85-szörös oddson.

[2710702] 2018-11-19 20:45:00 Csehország - Szlovákiax;
megosztom