Női kézi BL

Ezzel a kombival támadunk a Fradi és a Győr meccseire

megosztom

Szombaton a Fradi Norvégiában, az ETO pedig Győrben lép pályára a BL-ben. Két sztárcsapatok ellenkező esélyekkel várja a fordulót.

A Fradi akár meglepetést is okozhat vasárnap. - Fotó: Facebook

Vipers - FTC
Tipp: Vipers DNB
Odds: 1.55@ bet365

A norvég csapat a kezdeti gyengélkedés után mostanra teljesen magára talált, ami többek köszönhető a visszatérő irányítójának és az egyre inkább összeérő társaságnak. A Vipers Németországban és Bukarestben is begyűjtötte a két pontot, ezzel együtt még mindig egy ponttal a Fradi mögött áll, vagyis a szombati mérkőzés a 2. helyről hivatott dönteni.

A Fradi a hétvégén kellemetlen pofont kapott a CSM-től, a románok ászát, Cristia Neagut ezúttal sem sikerült tartania a magyar ezüstérmesnek.

Elek Gábornak nincs könnyű dolga, hiszen mentálisan rendbe kell tennie a társaságot, amely kemény menetelésben van, hiszen 13 nap leforgása alatt ez lesz a 4. meccs, köztük két idegenbeli, utazással járó találkozóval.

A két csapat érdi meccsét drámai végjátékban tudta megnyerni a Fradi, de a norvég csapat fizikálisan akkor sem látszott gyengébbnek. A hazai pálya, a felmenő forma és a Fradi kvázi fáradtsága miatt mi ezúttal a zöld-fehér ellen megyünk.

Ha még nincs    -számlád, most megéri regisztrálnod, hiszen 

15 000 forint üdvözlő bónuszt zsebelhetsz be!

Ha érdekelnek a részletek, itt megnézheted

Győri ETO - Podravka
Tipp: Győri ETO -7,5
Odds: 1.38 @ bet365

A Győr megint egy olyan meccs előtt van, amit kötelező megnyernie. Egyrészt órási a felek közti tudásbeli különbség, másrészt ha nem nyer az ETO, akkor nem visz maximális pontot a középdöntőbe, harmadrészt ez lesz a csapat idei utolsó tétmérkőzése és illene szép játékkal, nagyarányú győzelemmel búcsúznia közönségétől.

Összességében csak és kizárólag a különbség lesz a kérdés szombat este az Audi Arénában, és véleményünk szerint ez könnyedén lehet két számjegyű. Azonban a hendihatárt lejjebb véve, mi már a nyolcgólos ETO sikerrel is megelégednénk.

bet365
hatharom.com
Vipers - FTC Vipers DNB
Győri ETO - Podravka Győri ETO -7,5
2.13 @    
Fogadási határidő: szombat, 15:30
megosztom