Felkészülés

Duplázós tippünk van Brazília és Uruguay randevújára

  • ivan
megosztom

Londonban játszik egymással bemutatómeccset Uruguay és Brazília. A hiányzók ismeretében van egy tippünk.

Péntek este a londoni Emiratesben feszül egymásnak Dél-Amerika két sztárcsapata, azaz Uruguay és Brazília. A bukmékerek számaiból kiválóan tükröződik, hogy melyik fél a mérkőzés esélyese, de tekintve a tét nélküliségre, azért nagy tétben erre a meccsre nem érdemes fogadni.

Uruguay#uru-uruguay#5
Brazília#bra-brazil#5

Viszont azért jó tippeket lehet keresgélni. Az ötszörös világbajnok Brazília a világbajnokság óta hibátlan mérleggel rendelkezik, Neymarék többek között az USA-t és Argentínát is felülmúlták. Uruguay ezzel szemben nem nagyon kapar mostanában, a Japán és Dél-Korea elleni barátságos meccseket is elbukta, ráadásul a kétszer 90 perc alatt hat gólt is kapott.

Hogy a celeste védelme pénteken sem lesz acélbiztos, az szinte biztos, ugyanis a kapus Muslera mellett Godín, Jimenez és Coates is hiányozni fog majd a védelemből. A várható kezdőben így Erick Cabaco, Emiliano Velázquez és Mauricio Lemos kaphat helyet, csakhogy a három védőnek összesen öt bajnoki mérkőzése van ebben a szezonban.

A sztárok közül Bentacour, Cavani és Suárez valószínűleg pályára lép majd, de arra egyáltalán nem vennék mérget, hogy bármelyikük is végig játszaná a találkozót.

Neymar újabb győzelemre vezetheti a selecaót/ fotó: CBF Facebook

Ami Brazíliát illeti, a védelem a selecaónál is tartalékos lehet, hiszen Thiago Silva, Marcelo és Casemiro is sérüléssel bajlódik és szintén maródi Coutinho is. Ugyanakkor a braziloknak olyan mélyek a merítési lehetőségeik, hogy jóval könnyebben pótolják a hiányzókat, mint Uruguay.

A várható kezdőben Neymart, Gabriel Jesúst, Williant, Arthurt, Danilót és Felipe Luíst jelölik a szakportálok, így első ránézésre nem kérdés, hogy ez a meccs a braziloknak áll.

 

Uruguay utoljára 2001-ben tudta legyőzni Brazíliát, azóta viszont öt döntetlen mellett négy brazil siker született.

 

Tekintve, hogy ezúttal csak barátságos mérkőzésről van, a párharca jellemző csontzenét és feszült légkört most mellőzhetünk a csapatok. Viszont a közönséget ki kell szolgálni, így futballozni muszáj lesz, az Emirates pedig elég impozáns helyszín egy látványos bemutatóhoz.

 

  • Brazília nyer és 1,5 gól felett@1.90    

 

[2905537] 2018-11-16 21:00:00 Uruguay - Brazíliax;
megosztom