Nemzetek Ligája

Tényleg ekkora tuti a győzelmünk? - ezt várjátok Ti az magyar-észtre

megosztom

Nem csak olvasóink, az egész ország megalkuvást nem tűrően durrogtatja a téteket az észtek elleni meccs hazai sikerére.

Gulácsi 450 perce nem kapott gólt a Bundesligában, ám friss sérülése miatt nem játszhat az észtek ellen. fotó: MLSZ

Ahogy azt már több ízben körbejártuk, címeres mezű fiaink Észtország ellen szerepelnek a Nemzetek Ligájában csütörtökön. (előzetes cikkeinket itt, vagy itt olvashatod) A meccsel kapcsolatos egyhangú vélekedés az, hogy a magyar válogatott három ponttal lesz gazdagabb a találkozó után, nézzük most, hogyan látják olvasóink az esélyeket.

1x2     
MAGYARORSZÁG Döntetlen Észtország
1.40 4.50 11.00

A kimenetel típusú fogadások elég egyértelműre sikeredtek, ugyanis az erre tippelők 100 százaléka a hazai sikerre voksol. Néhányan az erre kínált 1.40-es oddsot 2.05-re tornászva azt várják, hogy válogatottunk úgy nyer, hogy már a félidőben vezet.

A nagyobb szorzókra vadászók között találunk Szalai lő gólt (ez 2.33-at ér az   ) és 1-0-s pontos végeredmény tippet is (5.60-as odds az   ).

Gólszám tekintetében megoszlanak a vélemények - 66 százalék under, 33 százalék pedig overt vár a párharcra. Ez azért is érdekes, mivel Gulácsi hiányában a válogatott szinten kevés tapasztalattal rendelkező Dibusz lesz a portás, ez pedig a   -nál 2.50-et fizető BTTS-t erősíti, bár ahogy a szakavatott hathármas tippmester, mr.blonde fogalmazott, "egy hazai észt meccsen csak nem a kapuson múlik."

Egy esetleges meglepetéseredmény rengeteg bosszúságot okozhat, ugyanis a hazai bukinál is Magyarország sikere a slágerfogadás. A tippek 81 százaléka erre érkezett - a döntetlenre és a vendég sikerre pedig a tétek nagyjából tizede folyt be.

Ti milyen eredményt vártok a fiúktól?

 

 

 

Szerinted mire érdemes fogadni a magyar-észten?x;
[2710741] 2018-11-15 20:45:00 Magyarország - Észtországx;
megosztom