Sportműsor

Nemzetek Ligája, darts, tenisz - ezekre figyelj a hét elején

megosztom

Mutatjuk, mely sporteseményekre lesz érdemes odafigyelni a hét elején.

Labdarúgás, barátságos válogatott mérkőzések

Csütörtökön néhány európai válogatott nem játszik Nemzetek Ligája meccset, helyette viszont felkészülési mérkőzésen lép pályára. Ezen a napon a Németország-Oroszország (H: 1.36 D: 4.75 V: 8.50) és az Anglia-USA (H: 1.30 D: 5.25 V: 10.00) ütközetekre lesz érdemes figyelni.

Pénteken a brazil válogatottnak is jelenése van, a Selecao Uruguayjal játszik ugyanis felkészülési találkozót. A felek azonban nem Dél-Amerikában, hanem a londoni Emirates Stadionban mérik össze tudásukat.

A barátságos válogatott meccsekkel bővebben is foglalkozunk majd a héten!

  • Németország-Oroszország, csütörtök 20.45
  • Anglia-USA, csütörtök 21:00
  • Uruguay-Brazília, péntek 21:00

 

Szalaiék az észteket fogadják csütörtökön. - Fotó: Facebook

Labdarúgás, Nemzetek Ligája

Csütörtöktől folytatódik a Nemzetek Ligája, méghozzá olyan találkozókkal, mint a Belgium-Izland (H: 1.20 D: 7.00 V: 12.00) vagy a Horvátország-Spanyolország (H: 3.75 D: 3.30 V: 2.00), pénteken pedig Hollandia-Franciaország (H: 2.90 D: 3.50 V: 2.30) viszi a prímet.

Azonban nagy rangadók ide vagy oda, mi magyarok biztosan a csütörtöki, Magyarország-Észtország találkozóra fókuszálunk majd. Az odavágón 3-3-as hoztunk össze a balti csapattal, aminek köszönhetően elszálltak a továbbjutási esélyeink. Ugyanakkor most is van tétje a találkozónak, még pedig a kiesés elkerülése.

Óriási szégyen lenne, ha búcsúznánk a C divíziótól, de még ez is benne van a pakliban, azonban a bukmékerek szerint jó esély van csütörtökön a sikerünkre, mivel a   mindössze 1.40-szeres pénzt fizetne ki a magyar győzelemre, míg egy esetleges észt siker 8.50-szeres oddson fogadható.

A Nemzetek Ligája találkozóival bővebben is foglalkozunk majd a héten!

  • Belgium-Izland, csütörtök 20:45
  • Horvátország-Spanyolország, Sport1, csütörtök 20:45 
  • Magyarország-Észtország, M4 Sport, csütörtök 20:45
  • Hollandia-Franciaország, Sport1, péntek 20:45

 

Tenisz, darts, NFL

A hét elején folytatódik a férfi tenisz világbajnokság, mely tornával kapcsolatosa napi szinten jelentkezünk tippekkel, szintúgy, mint az óriási presztízzsel bíró Grand Slam of Darts versenyről.

Az NFL-ben a szokásoknak megfelelően két hajnali meccset is rendeznek, amelyekkel kapcsolatosan LuckyLuck biztosan játékba küld egy-két speciális tippet. Érdemes lesz velünk tartanotok, mert tippmesterünk remek szezont fut.

  • ATP-világbajnokság, egész héten a DIGI Sporton 
  • San Francisco 49ers-New York Giants, Sport2, kedd 02:15
  • Seattle Seahawks-Green Bay Packers, Sport2, péntek 02:20

 

Te melyik meccset vagy eseményt várod a legjobban a hét első felében?

 

megosztom