Darts

Durrant győzelme a nap tutija?

 • Cesc18
megosztom

Hétfőn nyolc mérkőzéssel folytatódik a Grand Slam of Darts küzdelme.

Az elmúlt hétvégén lejátszották Wolverhamptonban a Grand Slam of Darts csoportküzdelmeinek első két körét, hétfőn este pedig elsőként az alsó ágon derül fény a továbbjutó nevekre. Amit már most tudunk, hogy a regnáló világbajnok Rob Cross biztosan ott lesz a legjobb 16 között, míg Ryan Searle számára a mai napon véget ér a torna.

Grand Slam of Darts, 3. játéknap    
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:00 Rob Cross-Ryan Searle 1.33 3.40
20:30 Andrew Gilding-Glen Durrant 3.75 1.28
21:00 Simon Whitlock-Gerwyn Price 1.90 1.90
21:30 Mensur Suljovic-Martin Schindler 1.36 3.20
22:00 Stephen Bunting-Scott Mitchell 1.72 2.10
22:30 Max Hopp-Jim Williams 1.53 2.50
23:00 Peter Wright-Josh Payne 1.25 4.00
23:30 Dimitri van den Bergh-Mark McGeeney 1.40 3.00

Ezzel a kvázi tét nélküli meccsel veszi kezdetét a hétfői program. Persze lazsálni aligha fognak a felek, hiszen például Searle számára még elérhető a csoport harmadik helye, amivel 2000 fonttal többet vihetne haza, de Cross számlája is extra fontokkal gyarapodna egy győzelem esetén. A meccs favoritjának természetesen a világbajnok angol számít, de "Voltage" még mindig nem játszik csúcsformában, igaz, Searle ellen a jelenlegi játéka is elegendő lehet a győzelemhez.

A másik továbbjutó helyért Dimitri van den Bergh és Mark McGeeney játszik majd egy ki-ki meccset az est végén.

Kettejük közül a belga játszott eddig meggyőzőbben, és véleményünk szerint nem is okoz majd számára problémát, hogy megoldja ezt a feladatot. 

Ismét Glen Durrant a legveszélyesebb a BDO mezőnyéből. - Fotó: PDC

Az est az F csoport küzdelmeivel folytatódik majd, ahol a 7. kiemelt Simon Whitlock nyaka körül szorul a leginkább a hurok. ugyanis ahhoz, hogy esélye legyen a továbbjutásra, le kell győznie az eddig veretlen és jó formát mutató Gerwyn Price-t. Mint az feljebb látható, 50-50-re adják az esélyeket, míg a másik meccsen Glen Durrant komoly favoritnak számít Andrew Gilding ellen.

Durrantnek a minél nagyobb arányú győzelem a célja, hiszen a csoport másodikra az egyenes kieséses szakaszban vélhetően Peter Wright vár majd. Miután a BDO-s klasszis az idei kiírásban is remekel, míg Gilding két szenvedős meccsen van túl, így simán benne van a pakliban, hogy Durrant lehozza a -2.5-ös hendit. Gilding egyébként mindkét meccsét egyaránt 5-2-re bukta el. 

 • Hendikep - Durrant -2.5 @ 2.10    

Izgalmasnak ígérkezik a csata a G kvartettben is, ahol két győzelemmel a zsebében Stephen Bunting érezheti magát a leginkább biztonságban. Az angol vasárnap egy igen komoly nívójú meccsen nyert Mensur Suljovic ellen, ám még mindig nem dőlhet hátra. Utolsó meccsét ugyanis azzal a Scott Mitchellel játssza, akivel tavaly ugyanígy a csoportküzdelmek végén nézett farkasszemet. Akkor egy szoros meccs végén Bunting örülhetett, míg Mitchell számára véget ért a torna. Ha a történelem megismétli önmagát, akkor a BDO-s angol abban reménykedhet, hogy Suljovic is kikap Martin Schindlertől, méghozzá nagyobb arányban, mint ő. Erre persze vajmi kevés az esély, hiszen az osztrák nem azért került bajba, mert annyira rossz formát mutatna. Abban is biztosak lehetünk, hogy Suljovic minden rutinját beveti majd a fiatal német ellen. 

Az E jelű négyesről nem esett még szó, ahol Peter Wright nem hibázott még és vezeti a csoportot. A másik továbbjutó helyre Josh Payne és Max Hopp pályázik. Utóbbira vár a könnyebb feladat, hiszen az eddig nyeretlen Jim Williamsszel csap össze, míg Payne ellenfele Wright lesz. Viszont a BDO-s walesit sem lehet leírni, ha kicsit jobban összerakja a játékát, akkor benne lehet, hogy elkapja a németet. 

További darts-tippekért látogass el a partneroldalunkra, a LOGIBET.COM-ra!

 • Pro
  MoneyMaker
  2018. november 12., Hétfő 11:01

  Grand Slam of Darts 1 | Max Hopp-Jim Williams

  2018. november 12., Hétfő 22:30
  • Ország:Anglia
  • Fogadás típusa:Specális
  • Tipp:Player 180s: Jim Williams o1.5
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:1.72
  • Eddig éri meg:1.65
  • Tét:4
  • INDOKLÁS:

   Williams két vereséggel áll, de nem lehet azt mondani, hogy nagyon rosszul játszana, és szombatról vasárnapra javuló formát mutatott. 6 maximum fűződik már a nevéhez és szerintem a tömeggel Hopp ellen sem lesz problémája. --------------- Williams stands for two lost match, but it can not be said that he was playing very badly and showed a form that improved from saturday to sunday. 6 maximum up to his name and I think he will not have a problem throw the 180 against Hopp.

  • Eredmény:

   3

  • kimenetel
   Nyereség
  • 2.88
megosztom