Francia foci

Van az a hendi, amit nem bír el a PSG?

  • varin
megosztom

Ha a Bruges négyet lőtt a Monaco pályáján, vajon a PSG mennyivel tömi ki az atomjaira hullott hercegségbelieket?

1x2     
Monaco Döntetlen PSG
11.00 6.50 1.25

Ha Európa egyik topbajnokságában a címvédő idegenben játszik a tavalyi ezüstérmes, két évvel ezelőtti bajnokkal, aligha beszélhetünk arról, hogy hatalmas kiütés várható. Márpedig a helyzet jelenleg Franciaországban az, hogy a Monacónak otthon szemernyi esélye sincs a PSG-vel szemben és még az is csodával érne fel, ha a hercegségbeliek szorossá tudnák tenni a 90 percet. Hogy miért, arra rengeteg okunk van.

Kezdjük talán Dmitrij Ribolovljevvel, akit korrupcióval, vesztegetéssel és a hatóság befolyásolásával vádolnak. A Monaco elnökét a Bruges elleni vesztes hazai BL-találkozója (0-4!) előtt vették őrizetbe, az éjszakát pedig a rácsok mögött töltötte, otthonaiban házkutatást végeztek. Az orosz tulaj több nagy értékű festmény miatt került bajba, ám ez csak a cseresznye a tejszínhabon, ami a Monaco szezonját illeti.

[2774028] 2018-11-11 21:00:00 Monaco - Paris Saint Germainx

A két évvel ezelőtt hatalmas csodára aranyérmet szerző gárda 12 forduló elteltével a 19., utolsó előtti helyen sínylődik úgy, hogy augusztus 11-e óta nem tudtak tétmeccset nyerni. Három ponttal távozott például a Marseille, a Rennes és az Angers is a II. Lajos Stadionból, ám a szezon koronája kétségtelenül a Bruges négyesével került fel. Sok öröm nem érte mostanság a hazai csapatot, Thierry Henry maximum Radamel Falcao visszatérésének örülhet, de a francia világsztárnak így is tíz sérülttel kell megbirkóznia.

Sérülés vagy eltiltás miatt nem játszhat Subasic (2/0), Rony Lopes (5/1), Pellegri (3/1), N'Doram (4/0), Adama Traoré (6/0), Aholou (13/0), Golovin (9/0), Ragi (6/0), Tielemans (16/3) és Jovetics (6/1) sem.

A piros-fehéreknek ugyan nagyon bő a keretük, de a mostani PSG ellen aligha bírják el majd ezt a hátrányt.

A PSG ugyanis eddig még nem akart hibázni a bajnokságban, 12 győzelmüket átlagosan 2,83 gólkülönbséggel húzták be, idegenben öt meccsen tizenöt gólt szereztek, vagyis ha átlagot számolunk, egy hármas most is minimum várható Thomas Tuchel csapatától, ahol ráadásul nem is lesz fontosabb hiányzó.

A két csapat egyszer már megütközött egymással, a Szuperkupában, Kínában a PSG egy négyest tett közé, de ennél sokkal durvább adat, hogy a két csapat utolsó hét meccsét 27-4-es gólkülönbséggel húzták be a fővárosiak.

Mindezek fényében nem csoda, hogy idegenben is -2-es hendin kapunk egál oddsot, mert ez a meccs bizony Dávid és Góliát csatájának néz ki. A legtöbb elemző oldal 3-4 gólos vendégsikert jósol, és úgy döntöttünk, bevállaljuk a gigahendit erre a mérkőzésre, mert jelenleg semmi nem szól amellett, hogy a Monaco akár csak megizzasztja Neymarékat.

hatharom.com
PSG -3.5
Unibet @4.50
[2774028] 2018-11-11 21:00:00 Monaco - Paris Saint Germainx;
megosztom