Tippjáték

Vajon ki indítja a gólgyártást a Dortmund-Bayernen? Tippelj az ajándékokért!

megosztom

Ezúttal ismét nincs szükség másra, csupán egy Hathármas regisztrációra. Játékra fel!

Szombaton 18:30-tól igazi csemege vár ránk, hiszen a Signal-Iduna Parkban a Borussia Dortmund a Bayern Münchent fogadja. A párharc immár 99. alkalommal kerül megrendezésre és érdekesség, hogy a BVB utoljára 2012 áprilisában, azaz bő hat éve állt utoljára a bajorok előtt a tabellán, amikor a derbire került sor. Ezúttal a forma, a körülmények és az időzítés is alkalmas lehet egy meglepetéseredményre, azonban nem a kimenetelt kell megtippelnetek.

Legújabb játékunkban az nyerhet, aki sikeresen találja el a Klassiker első góljának szerzőjét, a díjak bezsebeléséhez pedig nincs szükség semmi másra, mint Hathármas regisztrációra. 

Érdemes lesz odafigyelni, ugyanis az év végét nagyon meghúzzuk, hamarosan érkezik a legújabb kiadása a Tippkirálynak és a Bajnokok Ligája utolsó köreire is ligajátékok érkeznek majd. 

Na, de elég a spoilerből, íme az aktuális tippelde. 

Tippeld meg, hogy ki lövi az első gólt az Dortmund-Bayern bajnokin és nyerj! A kép alatti legördülő sávból válaszd ki a kiszemeltedet és ha szerencsés vagy, nyerhetsz egy eredeti Dortmund/Bayern szurkolói sálat!

 

20181109151739

A bet365 oddsait böngészve - a Tippmixen nincs erre piac - láthatjuk, hogy a szezonban öt gólnál járó lengyel gólvágónak a találatára kínálják a legkisebb szorzót (1.61), de  a hatgólos Barca-kölcsön Alcácer, Reus, Müller és Wagner esetleges góljainak szorzója sem éri el a 3.00-at.

Első gólt szerzi    
Lewandowski 3.50
Sandro Wagner 6.00
Thomas Müller 7.00
Marco Reus 7.50
Paco Alcacer 7.50
Arjen Robben 8.00

Szabályzat
  • A játékban való részvételhez csupán egy hatharom.com-os regisztrációra van szükséged.
 

DÍJAZÁS:

I. hely - Dortmund vagy Bayern szurkolói sál

II.-III. hely - Hathármas póló

 
  • Ha több játékosunk is helyesen tippeli meg azt, hogy ki lövi az első gólt a 2018. november 10-ei Dortmund-Bayern mérkőzésen, akkor az időben legkorábban feladott tippeket díjazzuk.
 
  • A játék nyertese kiválaszthatja, hogy Dortmund vagy Bayern sálat kér.
 
  • A nyerteseket nevét a cikk alatt kommentben és a fórumban is közzétesszük majd.


Ha még nem rendelkezel     számlával, az alább található gomb segítségével pár kattintással nyithatsz egyet, és akár a játékban megjátszott tippedet is megfogadhatod, valamint ehhez hasonló érdekesebbnél érdekesebb piacokkal találkozhatsz a világ egyik legszélesebb fogadási kínálatában.

bet365
[2803787] 2018-11-10 18:30:00 Borussia Dortmund - Bayern Münchenx;
megosztom