Európa Liga

Ezt várjuk mi - tippek a Vidi-PAOK Európa Liga-meccsre

megosztom

Mire megy a Vidi a sorsdöntő EL-meccsén? Így látják szerkesztőink az esélyeket a csütörtöki mérkőzést illetően.

mr.blonde

Az első meccsen a PAOK szerintem lenézte a Vidit, aztán a magyar csapat két helyzetéből két gólt szerezve eldöntötte a meccset. Ezúttal sokkal másabb lesz a leányzó fekvése, a görögök nem fognak kinyílni és kontrákra teret adni a Vidinek. Nagy kérdés, hogy a Vidi milyen taktikát választ, hiszen a telt ház és az esély a továbbjutásra egy támadóbb felfogást is megkövetelhet, de nem biztos, hogy ez kifizetődő lenne.

Nem könnyű erre a meccsre jó tippet találni a kezdés előtt, én személy szerint élőzni tervezek majd. Viszont Loic Nego góljára kínált 7.50-es szorzón megakadt a szemem. A francia a nemzetközi meccseken a Vidi abszolút húzóembere és igen veszélyes is a kapura. Az ő szerepét illetően nem várok semmilyen taktikai változtatást, így egy kis apróval megérhet egy próbát.

Tipp: Loic Nego gólt szerez @ 7.50   

Látogasd meg a Logibetet és nézd meg, mit tippelnek legjobb tippmestereink a mérkőzésre. Az előfizetési díj továbbra is havi 19 euró, amelyért minden tippmester minden tippjét megtekintheted!

varin

Az általam egyik legjobban várt piacra még nem kínál oddsot minden bukméker, pedig lehet, hogy lesz esélyünk value-t találni. Ez pedig a lapok száma. Az első mérkőzésen a Vidi öt sárgát szedett össze, de faultból egyébként sem volt hiány, hiszen 40 szabálytalanság volt a találkozón. Itt most mindkét csapat egyértelműen győzelemre játszik majd és a görögöktől nem várhatunk olyan könnyelmű futballt, mint az első találkozón.

A hatalmas tét mellett a mérkőzés játékvezetőjének személye ad egy külön pikantériát a meccsnek, hiszen a sípmester a török Ali Palabiyik lesz. Mondani sem kell, ő hozzászokhatott a feszült hangulatú mérkőzésekhez és a számait látva nem is idegen tőle a 7-8 lap meccsenként. Kíváncsian várom, mit jelent majd a Palabiyik személye, hiszen a görög-török ellentétet aligha kell különösebben ragozni, míg az is pikáns lehet, hogy a PAOK névben a K betű a Konstantinápolyt, vagyis a mai Isztambult jelöli.

Alkalomadtán örömmel venném, ha mondjuk 3,5, maximum 4 körül lenne a lapok határa, de tartok a 4,5-es vagy még magasabb line-tól. Mindenesetre akár élőben is jól lehet majd keresni ezzel a meccsel, abban ugyanis biztos vagyok, hogy nem lesz békés játszadozás.

A bukiknál, ha egy hajszállal is, de a Vidi az "underdog". - Fotó: molvidi.hu

gb1

A PAOK elleni visszavágó hirtelen a hat meccses csoportkör legfontosabb meccse lett, ám én mégsem féltem a Vidit a növekvő nyomástól. A Groupama közönségének biztatásával szerintem képesek a fiúk újabb meglepetést okozni, ám ez ezúttal legjobb esetben egy döntetlenben merülhet ki.

Lucescu fiai tudni illik 10 meccse veretlenek idegenben és ebből hetet megnyertek, az azonban két hete is beigazolódott, hogy meg lehet őket ingatni. Persze akkor főleg annak köszönhettük a babérokat, hogy tartalékoltak és lenéztek minket, de ha mi szerezzük meg a kiemelten fontos első gólt, újfent akármi is lehet. Alapvetően defenzív felfogású meccsre számítok, de a dupla pénzen kínált BTTS opcióban mégis látok fantáziát és persze bízom a csodában.
 

Tipp: BTTS @1.95   

bet365

Tomihmv

Az odavágón a Vidi tökéletes játékkal 2-0-ra nyert Görögországban, így megteremtette magának az esélyt a továbbjutásra. Ha itthon is sikerülne legyőznie a PAOK-ot, akkor óriási esélye lenne arra, hogy a végelszámoláskor megkaparintsa a második helyet, természetesen vendégsiker esetén a görögök kerülnének remek pozícióba.

Óriási tehát a tét, és úgy vélem, hogy mindkét fél elsődlegesen arra törekszik majd, hogy elkerülje a vereséget, avagy a defenzív futball dominálhat. Ez a Vidi nemzetközi kupameccsein amúgy is jellemző, de a görögöktől sem áll távol, vagyis szerintem "under" van kinézőben.

Tipp: 2,5 gól alatt @ 1.61    


Ti mire fogadnátok a VIDI - PAOK meccsen?

 

[2877422] 2018-11-08 18:55:00 MOL Vidi FC - PAOK Thessaloniki FCx;
megosztom