Premier League

Szép kasszát nyerhetünk a City gólrekordjával

megosztom

Ha a Man. City tartja a mostani gólátlagát a PL-ben, elég pofás kis kasszát vághatunk zsebre.

Aügero hét góllal vette ki idáig a részét a termésből/ Manchester City Facebook

A bajnoki címvédő Manchester City továbbra sem hajlandó lassítani, ha a Premier League-ről van szó. Pep Guardiola együttese vasárnap a Southamptont tömte ki 6-1-re - nem mellékesen szerdán a BL-ben a Sahtarnak is ennyit lőtt - , ezzel megőrizte listavezető pozícióját és tovább javította félelmetes gólkülönbségét.

 

A Soton elleni hatos volt a 12. alkalom a Guardiola-érában, hogy a City öt vagy annál több gólt szerzett egy PL-meccsen.

Az idei bajnoki idényt illetően a 11 forduló alatt szerzett 33 találat egészen elképesztő statisztika, ezek alapján pedig könnyen elképzelhető, hogy a City megdönti a saját maga által felállított PL-rekordot a lőtt gólok számát illetően, amelyet a tavalyi szezonban állított fel 106 góllal.

Az a szerencse, hogy erre akár fogadhatunk is köszönhetően a    -nek. Az angol bukinál ugyanis külön piacokat nyitottak a City lőtt és kapott góljainak számára.

Az új Premier League-rekordot jelentő 107 találat 2.62-es szorzóval fogadható.

 

Bizony nem rossz pénz ez, ugyanakkor nagy kérdés, hogy egy egész szezonon keresztül tartható-e a mérkőzésenkénti hármas átlag.

Egészen pontosan nincs is szükség ekkora átlag tartására, hiszen abban az esetben 124-125 góllal zárhatná a szezont a Man. City.

Ha a 107-ből levonjuk a 33 gólt, akkor 74 gól marad, vagyis ezt a számot kellene a további 27 forduló során meglőnie a Citynek.

A rúgott gólok mellett a kapott gólokra is lehet fogadásokat kötni, aminek apropóját a mindössze négy bekapott találat adja. A bet365-nél 14.5-ön húzták meg az erre vonatkozó line-t, vagyis 27 forduló alatt kellene kevesebb, mint 11 gólt kapnia az Ederson vezette védelemnek. Ha ez összejönne, azzal kereken 10-szeres pénzt kaszálhatnánk, de a szorzó nagyságából azért már sejthető, hogy ez a mutatvány bizony sokkal neccesebb, mint az előző.

Man. City gólok száma 2018/19 - Premier League    
106. 5 felett 106.5 alatt
2.62 1.44
Szerinted meglövi a City a 107 gólt?

 

 

 

 

bet365
267610

 

megosztom