NB II

Folytatódik az "overgyár" a másodosztályban - íme tippjeink

  • varin
megosztom

Hétvégén egy gólon múlt csupán a brutális kaszálás, most ismét odavágnánk az irodáknak egy izmosat.

Fotó: 24.hu

Nagyon jól járt, aki velünk tartott az előző hétvégén, hiszen az NB II-es kombink nem zöldült ugyan, ám aki időben kapcsolt, akár négyszeres pénzt is zsebre tehetett. Sajnos a Budaörs nem hozta a kötelezőt és csak 2-0-ra nyertek, ám idegenben szerepelnek a hétvégén Bognár György fiai és naná, hogy ezúttal is szerepelnek a menüben.

Monor-Budaörs

Felesleges szócséplés lenne a többször leírt statisztikák újra felhozása, ha idegenbeli meccs és Budaörs, akkor az utóbbi hónapokban ajándék volt az over. Czvitkovicsék most az újonc Monorhoz látogatnak, amely csapat meccsein szintén rendkívül sok a gól, így ez egy optimális párosítás az overre. A hazaiak az utolsó hat meccsükön mindig betaláltak, a vendégek pedig egymaguk képesek akár 3-4 gólt is lőni. Sima over, nem is kérdés!

Vasas-Mosonmagyaróvár

Közel sem biztos, hogy Angyalföldön minden probléma okozója a vezetőedző, Kis Károly volt, de ismerjük azt a bizonyos mondást a kuplerájról, a bútorokról és a prostikról... A trénert a hétvégi, Kazincbarcika elleni vereséget követően menesztették, ideiglenesen pedig Ferenczi István vezényli a piros-kék csapatot.

Nem gondolnánk, hogy ettől egyik pillanatról a másikra minden kivirágzik Angyalföldön, de hogy rossz hatással nem lesz Vaskóékra, az biztos. Az Újpesten megrendezendő mérkőzésen a Vasas vendége a Mosonmagyaróvár lett, ahol Várhidi Péter menesztése sem oldotta meg a problémákat. A Móvár zsinórban nyolc vereséget számlál, a kupában a Jászberény ütötte ki őket, a nyolc találkozón pedig 4-19 a gárda gólkülönbsége. Az odds tehát rejt magában értéket, ha gálára nem is számítunk, az azért brutálisan kínos lenne, ha a Vasas még ezt a Móvárt sem verné meg.

Ha pedig szeretnél még több NB II-es tippet tőlem, látogasd meg a Logibet rendszerét, hiszen legalább négy-öt ötlettel készülök a mai játéknapra!

hatharom.com
Monor-Budaörs 2.5 gól felett
Vasas-Mosonmagyaróvár Vasas
bet365 @2.52
Fogadási határidő: 13:30
2018-11-07;9117
268980

 

megosztom