Sportműsor

Vidi-PAOK, Inter-Barca, Juve-MU - brutálisan kezdjük a hetet

megosztom

Mutatjuk mely sporteseményekre lesz érdemes odafigyelni a hét elején.

Labdarúgás, Bajnokok Ligája

Kedden és szerdán jön a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulója. Az első nap több rangadót is rendeznek, az Atlético Madrid például a Dortmund együttesét fogadja. A spanyoloknak bőven van törleszteni valójuk, hiszen 4-0-ra égtek meg az odavágón. A visszavágónak toronymagas esélyesei ugyan (1.75), ám könnyen lehet, hogy a németek borítják a papírformát, ugyanakkor egy szalonremi egyik félnek sem lenne rossz. A döntetlen az Inter-Barca meccsen sem jelentene katasztrófát egyik félnek sem, még akkor sem, ha az odavágón Lionel Messi nélkül simán nyert a katalán alakulat, s Milánóban is favorit (2.05).

A Napoli-PSG meccs viszont abszolút háromesélyes, főleg, hogy az olaszok majdnem Párizsban is meglepték a franciákat. A     egy hajszállal a vendégeket hozta ki esélyesebbnek (2.25), de a nápolyiak sikere is bőven mutatkozik esély (2.75).

Ha Juventus szerdán hazai pályán is legyőzi a Manchester United együttesét, akkor a hátralévő két forduló eredményétől függetlenül megnyerni a H jelű csoportot. A két héttel ezelőtti odavágó alapján erre minden esélye megvan a Zebráknak, így nem is csoda, hogy a bukik mindössze 1.55-szörös pénzt fizetnének ki a hazai sikerre.

 • Atléico Madrid-Dortmund, kedd 21:00
 • Inter-Barcelona, M4 Sport, kedd 21:00
 • Napoli-PSG, Spíler TV1, kedd 21:00
 • Juventus-Manchester United, M4 Sport, szerda  21:00

 

A Vidi a PAOK-ot fogadja az EL-ben. - Fotó: molvidi.hu

Labdarúgás, Európa Liga

Csütörtökön az Európa Ligában rendeznek mérkőzéseket, s mi magyarok a Vidi-PAOK ütközetre fókuszálunk majd. Az NB I címvédője az odavágón meglepetésre 2-0-ra nyerni tudott, így megteremtette az esélyt a továbbjutásra. Ha itthon is sikerülne legyőznie a Vidinek a görög együttest, akkor óriási lépést tehetne az egyenes kieséses szakasz felé. Ugyanakkor nem lesz egyszerű dolga Marko Nikolics fiainak, hiszen a     3.10-szeres pénzt kínál a magyar csapatra.

Egyébiránt a Betis-Milan, az Arsenal-Sporting és a Lazio-Marseille meccsek lesznek a játéknap rangadói, amely ütközeteken szinte bármilyen eredmény elképzelhető. A bukiknál egyébként (sorrendben) a spanyol, az angol és az olasz csapat számít az esélyesebbnek.

 • Vidi-PAOK, Sport1, csütörtök 18:55
 • Lazio-Marseille, DIGI Sport2, csütörtök 18:55
 • Arsenal-Sporting, DIGI Sport1, csütörtök 21:00
 • Betis-Milan, DIGI Sport2, csütörtök 21:00

 

Kézilabda, NFL

Női kézilabda kirakatcsapatunk, a Győr hétfőn este a Thüringer gárdáját fogadja. Az odavágó alapján csak és kizárólag a különbség lehet a kérdés, természetesen az ETO javára. Szerdán Siófok-Ferencváros rangadót rendeznek az NB I-ben, a meccsen pedig bármilyen eredmény elképzelhető.

Az NFL-ben a szokásoknak megfelelően két hajnali meccset is rendeznek, amelyekkel kapcsolatosan LuckyLuck biztosan játékba küld egy-két speciális tippet. Érdemes lesz velünk tartanotok, mert tippmesterünk remek szezont fut.

 • Győr-Thüringer, Sport1, hétfő 19:00
 • Siófok-Ferencváros, M4 Sport, szerda 18:30
 • Dallas Cowboys-Tennessee Titans, Sport2, kedd 02:15
 • Pittsburgh Steelers-Carolina Panthers, Sport2, péntek 02:20

 

Te melyik meccset vagy eseményt várod a legjobban a hét első felében?

 

megosztom