Spanyol kupa

Dupláznánk a Real Madrid kupameccsével

megosztom

Az edzőjét menesztő Real Madrid szerda este a kupában próbál meg visszatérni a győztes útra. A harmadosztályú házigazda ideális ellenfél lehet.

Vasárnap délután történelminek is nevezhető zakót szabtak Barcelonában a Real Madridra, majd hétfő este a várakozásoknak megfelelően a királyi klub megköszönte a munkát a csapatot vezető Julen Lopeteguinak. A spanyol szakember ideglenes utódjának a madridiak egykori játékosát, az elmúlt két évben a Real második csapatát dirigáló Santiago Solarit nevezték ki, így a 42 éves argentin szakinak kellene kirántani a gödörből a BL-címvédőjét.

Fotó: realmadrid.com

A Real Madrid egészen mély krízist él át, hiszen legutóbbi hét tétmérkőzéséből csupán egyet tudott megnyerni, de a cseh Plzen felett aratott egygólos sikert azért aligha teszik ki a vitrinbe.

Real Madrid#esp-real_madrid#5

Solarinak nem maradt sok ideje felrázni a társaságot, hiszen szerda este kupameccs vár a blancókra. A harmadosztály 4. csoportjában 2. helyen álló Melilla csapatáról nem sokat lehet tudni azon kívül, hogy masszív társaság benyomását kelti, a tavalyi szezonban viszont kiesett az első körben a kupából.

Fogadóként a fókuszt nyilván a Real Madridra kell helyezni. Az biztos, hogy Solari négy védőre - Varane, Marcelo, Daniel Carvajal, Marcelo és Jesús Vallejo - nem számíthat sérülés miatt, a klub honlapja szerint pedig a kupameccsre 5 ifistát is felvitt a nagycsapathoz.

A hátsó alakzatban tehát kényszermegoldásokat is alkalmaznia kell, míg a támadásokért főleg a nagy nevek felelhetnek. Ebben a helyzetben minimum elvárás a győzelem, még akkor is, ha a párharc két felvonás után dől majd el.

Nagy kérdés egyébként, hogy milyen arcát mutatja a gárda. Sokan edzőbuktatástól pusmognak, így ha valóban volt ilyesmi a háttérben, akkor ugye most javulhat a teljesítmény. Az új seprű effektus is működhet, ezért egy félidős hendikepre teszünk egy próbát.
 

  • Tipp: 1. félidő  - Real Madrid -1AH @ 1.93     
[2910420] 2018-10-31 19:30:00 Melilla - Real Madridx;
megosztom