Sportfogadás

Több százezer szelvényt vágott gajra a Vidi

megosztom

A PAOK elleni bravúrgyőzelem és a kisvárdai döntetlen is megtréfálta a fogadókat.

A Szerencsejáték Zrt. ezen héten is kiadta a zöld újságot, így megtudhattuk, hogyan fogadták a tippmixesek a múlt heti meccseket.

Nem meglepő módon a legnagyobb érdeklődés a Barcelona - Real Madrid csúcsrangadót övezte, az El Clásicóra a kiegészítő fogadásokkal együtt összesen 710 975 fogadáskötés érkezett be. A katalánok 5-1-es győzelmével záródó mérkőzés összesen 107,06 millió forint nyereményt eredményezett a játékosoknak, ezzel elnyerte a hét legtöbb kifizetett nyereménye verseny díját is. Szerkesztőink négy tippje közül három is nyertes lett, vagyis a jelek szerint tényleg lehetett nyerni ezzel a meccsel.

A múlt hét második legnépszerűbb esemény a Milan-Betis Európa Liga-meccs volt, csakhogy az andalúzok 2-1-es győzelmében alig bízott valaki, így a 342 089 tippnek mindössze a 4 (!) százaléka lett nyertes.

Az európai topligákból Dárdai Pál Herthája és a Crystal Palace törte a legtöbb borsot az ikszelgetősek orra alá, előbbi a Dortmund, utóbbi az Arsenal ellen ért el értékes döntetlent.

Fotó: vidi.hu

Na de a hét igazán nagy "mészárosa" a Vidi volt, amely az elmúlt héten két fronton is harcba szállt. Csütörtökön Szalonikiben a magyar klubfutball elmúlt évtizedének egyik legnagyszerűbb győzelmét aratta a PAOK ellen, a 2-0-s diadal bravúrját jól mutatja, hogy a hendikepes vendég közel 25-szörös pénzt fizetett, a pontos végeredmény pedig 41-szeres szorzót adott az Unibeten.

A magyar fogadók érzései felemásak lehettek, hiszen a legtöbben a görög csapatra pakolták fel a pénzmagokat, a végkimenetelre leadott 193 106 tippből viszont csupán 26 880 volt helyes.

Tovább borzolva a fogadók idegeit aztán a Vidi vasárnap az újonc Kisvárda ellen hullajtott el két pontot az NB I-ben, ez a meccs pedig még a csütörtökinél is nagyobb pusztítást végzett, a 183 451 fogadás 5 százaléka lett csupán nyertes.

Vagyis a Vidi a héten mindkét fellépésen "váratlant húzott", nem kis bevételt generálva ezzel a játékszervezőknek. A két meccsen nagyjából 340 ezer papíralapú szelvény ment a kukába, de az online fogadásokat is beleszámítva ez a szám sokkal nagyobb lehet a valóságban.

 

Nektek mi volt a múlt hét legváratlanabb buktája?

 

szerencsejatek.hu
megosztom