Férfi kézi BL

Ezen az oddson muszáj a Veszprém ellen menni!?

  • mr.blonde
megosztom

Hétvégén újabb komoly rangadó vár a Veszprémre a Bajnokok Ligájában, a bukmékerek viszont elég jóindulatúak a bakonyiakkal szemben.

Mint ismert, közel két évtizede nem látott mélységekbe zuhant a Telekom Veszprém együttese, miután egymás után két magyar bajnoki mérkőzést is elveszített. A Tatabánya elleni idegenbeli fiaskó vaskos meglepetésnek számított, a Szeged ellen elbukott hazai rangadó már kevésbé, ott inkább a különbség mértéke volt kissé váratlan.

bet365

A nemrégiben kinevezett David Davis debütálása finoman szólva sem sikerült jól, bár a szezon ezen szakaszában a gyenge eredményeknek talán még nincs akkor jelentőségük. Az biztos, hogy sok munka vár még a spanyol szakemberre, akinek a hétvégére megint ki kell főznie valamit, hiszen a Löwen személyében egy újabb nagyágyú látogat a Veszprém Arénába.

A németek ugyanúgy 3-0-2-es rekorddal állnak a BL A-csoportjában mint a Veszprém, így mindkét csapatnak hat pont szerepel a neve mellett. A továbbjutó helyeket illetően tehát elég fontos rangadó lesz a szombati.

Az egyik oldalon sem segítette a felkészülést, hogy a múlt héten válogatott mérkőzéseket rendeztek, vagyis mindkét keret igencsak foghíjasan tudott gyakorolni. Viszont ez a tényező jelen esetben a Löwen számára lehet kevésbé kellemetlen, hiszen ott a munka állandó és folyamatos, a keret magja évek óta együtt játszik és a kispadon sem történt változás 2014 óta.

A Veszprémnél ezzel szemben egy új időszámítást szeretnének véghez vinni, szóval ez a válogatott szünet annak fényében semmiképp nem segítette Davis munkáját, hogy Mikler, Lékai, Manaskov, Strlek, Blagotinsek, Terzic, Mahé, Tonnesen és Nilsson is pályára lépett a nemzeti csapatában. Szűk egy hét maradt tehát a felkészülésre, de hogy ez mire lesz elég, azt majd csak szombaton tudjuk meg.

Az mindenesetre szerintünk már most "akcióért" kiállt, hogy a bet365 kijött a meccs szorzóival. A bukiknál a Veszprém nagyon komoly favoritként jött ki, hiszen 1X2-ben 1.40-ért lehet tenni Nagy Lászlóék sikerét, míg a vendégek győzelme négyszeres pénzzel kecsegtet.

A Löwen még soha nem tudott nyerni a Veszprém Arénában, vendégként pedig a Vardar Szkopje és a Kielce ellen is elhasalt az idei BL-ben. Viszont mindkét találkozón 1.80-as szorzó körül lehetett fogadni a hazaira, ami szerintünk ebben a párharcban is reálisabban festene - a jelenlegi állapotokat figyelembe véve.  Szóval lépni kell, minél előbb.

 

A Bet365 cash out funkciója most is a segítségünkre lehet, hiszen szinte biztosak lehetünk benne, hogy a Löwen szorzója a mérkőzés napjára jelentős mértékben csökkenni fog, így anélkül is termelhetünk némi profitot, hogy megvárnánk a mérkőzés kimenetelét.

 

1x2     
Veszprém Döntetlen Löwen
1.40 10.00 4.00
megosztom