Forma-1

Elmérték a dupla Red Bull-dobogóra az oddsot! - tippek a Mexikói Nagydíjra

megosztom

Pénzünk több, mint dupláját nyerhetjük vissza, ha Daniel Ricciardo és Max Verstappen is dobogón végez vasárnap.

A hétvégén Mexikó látja vendégül a száguldó cirkuszt, amely az egész versenynaptár egyik legérdekesebb helyszíne. A tengerszint felett 2285 méterrel elhelyezkedő pálya a ritka levegő miatt ugyanis komoly kihívás elé állítja mind a pilótákat, mind az autókat. 

Ezekhez a trükkös körülményekhez a Red Bull évről-évre jól tud alkalmazkodni, a szabadedzések után pedig jól látszódott, hogy idén nehéz lesz fogást találni a Bikákon Mexikóvárosban. Daniel Ricciardo és Max Verstappen hozta is a papírformát a szombati időmérőn és egymással óriásit harcolva kibérelték az első sort. Az ausztrál és a holland között 26 ezred döntött, utóbbi nagy bánatára, aki pályafutása első pole-járól csúszott így le.

A bukik szerint azonban a futamnak még így is inkább Verstappen a favoritja, akire jelenleg 2.50-es oddsot adnak, míg csapattársára 2.75-öt. 

Pazar csatára van kilátás köztük, és bizony Christian Horner csapatfőnöknek nincs könnyű dolga, hogy kordában tartsa a pilótáit. Egyrészről komoly a rivalizálás közöttük, másrészről mindketten rettentően motiváltak. Ricciardo jövőre már a Renault színeit képviseli, ami nem néz ki egy győzelemre esélye autónak, így minden lehetőséget meg kell ragadni még a Red Bullal, míg Verstappenben erősen éghet a reváns iránti vágy, miután csapattársa az időmérőn kiénekelte a sajtot a szájából. De ettől függetlenül korrekt versenyzésre számítunk tőlük, még ha Verstappen időnként át is esik a ló túloldalára. Az pedig nem kérdés, hogy az autó alattuk adott a győzelemre. 

Ráadásul mögülük az a Lewis Hamilton rajtol majd, akinek a harmadik hely tökéletes, és aki leginkább Sebastian Vettellel lesz elfoglalva. 

Meglehetősen nagy a szakadék a bukik oddsai között a dupla Red Bull-dobogóra. Amíg a bet365-nél 1.83-ért fogadható, addig azUnibet 2.10-et ad erre az opcióra. Utóbbi nem is logikus, hiszen külön-külön 1.40-ért lehet tenni Ricciardo és Vertappen dobogóját, ennek szorzata pedig 1.96-ra jön ki - ugyanez a bet365-nél 1.85. Tehát egyértelmű, hogy ez a 2.10 el lett méretezve. 

Forma-1 - Mexikói Nagydíj
hatharom.com
Max Verstappen és Daniel Ricciardo dobogós helyen végez
2.10 @    
Fogadási határidő: 20:10
unibet

 

megosztom