Európa Liga

Tényleg ilyen kevés esélye van a Vidinek a "visszavágón"?

  • varin
megosztom

A fehérvári alakulat szenzációs győzelmét követően ismét underdog a görögökkel szemben.

Fotó: Mondo

Sok ideje nem lesz kipihenni a csütörtöki szenzációs győzelmet a MOL Vidi FC-nek, hiszen előbb Kisvárdára, majd Paksra látogatnak, két hét múlva pedig érkezik a legyőzött PAOK a Groupama Arénába. Több bukméker, így például az     is publikálta első szorzóit a találkozóra, ezek alapján pedig hazai pályán nincs sok esélye a fehérvári alakulatnak.

Azzal természetesen aligha számolhatunk, hogy a görögök olyan könnyelműen és nagyképűen állnak majd a magyar bajnokhoz, mint tették azt hazai pályán, mindezek ellenére talán joggal gondolhatjuk, hogy ennyire nem esélytelen Marko Nikolics csapata hazai pályán a győzelemre.

A mieink szorzója ráadásul emelkedő státuszban is van, hiszen a nyitó 2.80-as számot követően most már 3 felett van a "H".

 

   
MOL Vidi Döntetlen PAOK
3.10 3.30 2.30

Ami a PAOK idegenbeli teljesítményét illeti, van okunk félni, hiszen Matosék idén tudtak már nyerni a Basel és az Olimpiakosz pályáján is, de a BATE Boriszovnak hintett négyes és a Benfica elleni 1-1 is tiszteletet parancsol.

272682

Ami egyébként a továbbjutást illeti, oddsokat egyelőre nem publikáltak a bukmékerek, de ha a Fehérvár legyőzi a PAOK-ot, a Bate pedig nem sokkolja a Chelsea-t, bőven lesz realitása a csodának.

A MOL Vidi EL-győzelmére 501-szeres oddson fogadhatunk, míg a sorozat favoritja 6-szoros szorzóval a Chelsea a    -ön.

[2877422] 2018-11-08 18:55:00 MOL Vidi FC - PAOK Thessaloniki FCx;
megosztom