TV-műsor

Ne hagyd, hogy a Spíler TV kiszúrjon veled - így nézd kényelmesen az El Clásicót

megosztom

Az a kellemetlen helyzet állt elő, hogy csak néhány háztartásban lehet nézni a Barca-Realt. Szerencsére van megoldás.

Vasárnap kora délután 16:15-től újfent egymásnak feszül a két ősi La Liga rivális, a Barcelona és a Real Madrid. A párharccal természetesen több ízben foglalkozunk itt a Hathármon, ám van egy rendkívül fontos és egyben bosszantó aspektus is, amit eddig nem érintettünk.

A TV2 Csoportba tartozó Spíler TV nyáron rendesen felbolygatta az élő futballközvetítések állóvizét, miután milliárdokat költöttek és végül megszerezték a La Liga és Bajnokok ligája sugárzásának jogainak. Eddig még úgy, ahogy oké volt a történet, csakhogy a hazai kábel tv szolgáltatókkal nem tudtak jó ideig megegyezni és jelen pillanatban is csak a Magyar Telekommal sikerült tető alá hozniuk az üzletet.

Ez azt jelenti, hogy a (nagy)városokat uraló, 30.1 százalékos piaci részesedéssel rendelkező Digi és a 25.4 százalékkal bíró UPC előfizetői egyelőre nem tudják nézni a világ legjobb klubfocisorozatának és a spanyol bajnokságnak az összecsapásait sem.

Összességében nagyjából az ország háromnegyedét hagyták hoppon, azonban pánikra nincs okunk, hiszen a 21. századnak köszönhetően

van alternatív megoldás!

 

 

 

 

Aki szeretné élőben, jó minőségben nézni kedvenceit, megszakítások, felugró reklámok, idegesítő kommentátorok és szakkommentátorok nélkül,

annak csak regisztrálnia kell a  bet365 vagy az  Unibet  fogadóirodába, itt vagy itt, be kell fizetnie egy minimális összeget, s élete végéig nézheti az olasz és a spanyol bajnokság közvetítéseit számítógépen, okos telefonon, táblagépen vagy akár televízón keresztül is.

Zsebeld be a bónuszokat!
  • A    -nél 100 százalékos befizetési bónuszt lehet igénybe venni, egészen 15 000 forintig!
 
  •  Az  -en akár 20 000 forintos kockázatmentes fogadást is köthetsz!
[2844544] 2018-10-28 16:15:00 Barcelona - Real Madridx;
megosztom