Férfi kézilabda

Ezt várjuk mi - tippek a Veszprém-Szeged rangadóra

megosztom

Vasárnap kora este Veszprémbe csap össze a férfi kézilabda NB I két kirakatcsapata.

Tomihmv

Veszprémben szemmel láthatóan igen nagy gondok vannak, hiszen már Tatabányán is képes kikapni a csapat. Túl mély a keret, de szerdán speciel nem volt jobbszélsője a bakonyiaknak, ráadásul még David Davis sem ismer tökéletesen mindenkit.

Ezzel szemben a Szegeden minden klappol, a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is százszázalékos a csapat. Ráadásul Mirko Alilovic személyében olyan kapus is erősíti a vendégeket, aki több évet húzott le Veszprémben és remekül ismeri a hazaiak lövőit, játékosait - igaz, szinte biztos, hogy az idei szezonban extázisban védő Marin Sego kezd majd.

Tavaly a Szeged letaszított trónjáról a Veszprémet, s az alapszakaszban például képes volt nyerni az Arénában. Mindezek mellett a győzelmi kényszer a hazaiak nyakán van, a szegediek felszabadultan léphetnek pályára, így pedig a vendégekben van az érték.  Azonban az előbb említett tényezők miatt hihetetlenül alacsony szorzót kínálnak a vendégekre, ami eddig koránt sem volt jellemző, a hendikep határt is 0,5-nél húzták meg az oddsmesterek. 

Személy szerint egy nagyon szoros mérkőzésre számítok, úgy vélem, hogy ez egy tipikus "no bet" találkozó, de ha tippelnem kell, akkor az  55,5-nél kevesebb gólra teszem le a voksom.

Tipp: 55,5 alatt @ 1.75    

Óriási meccs van kinézőben Veszprémben. - Fotó: Archív

mr. blonde

Nagyon nincs mit hozzáfűznöm a fentiekhez, az underes tipp pedig valóban jó választás lehet, de szerintem ez egy olyan ütközet lesz, ahol érdemes lesz az élő ajánlatokat is böngészni.

Az biztos, hogy az előjelek alapján a vendégeknek áll a zászló, a bukmékerek kezdőoddsát pedig alaposan átírták a fogadók. Jelenleg 1.90-ért lehet rakni a hazait, ami az 1.65 körüli indulóhoz képest elég meredek emelkedés.

Nagy kérdés, hogy a hazai közönség mennyit tud ebben a meccsbe adni, mert azért a pocsék morál ellenére ez a Veszpém nálam még mindig a "szunnyadó oroszlán" katagória.

Nagy adok-kapok számítok, hiszen a Szeged erre a szezonra nagyon felgyorsult és folyamatosan játssza az overes meccseket, míg Veszpérmben Davistől azt várják, hogy állítsa vissza a csapatot a spanyolok vonalra.

 

Én most azt mondom, hogy élőzzünk ezen a meccsen, én legalábbis erre készülök és azt tervezem, hogy elcsípek egy jó line a gólok számára.

Tipp: 55.5 gól felett (live) @ 1.85   


Ti mire fogadnátok a Veszprém - Szeged meccsen?

 

 

megosztom