Spanyol foci

A bukikkal szemben mi nem favorizáljuk a Zaragozát - 1.72-es szorzó zöldülhet

megosztom

Szerda este a Copa del Rey harmadik fordulójában két pocsék formában lévő másodosztályú csapat méri össze erejét.

A spanyol kupa harmadik fordulójában a Real Zaragoza a Cadiz együttesét látja vendégül az Estadio La Romareda közönsége előtt. Mindkét együttes szenvedett az utóbbi időben így rendkívül szoros, feszes meccsre van kilátás.

1x2    
Real Zaragoza Döntetlen Cadiz
2.15 3.10 3.60

A Blanquillos legutóbbi bajnokiján vereséggel távozott a szintén szebb napokat is látott Numancia otthonából. Imanol Idiakez csapata ismét csalódást keltő teljesítményt nyújtott, amiben a legkétségbeejtőbb az, hogy tiszta helyzetekig sem tudtak jutni. A La Liga 2-ben meglehetősen pocsékul futnak és eddig összesen két gőzelemre futotta – kilenc kör után tíz egységgel éppen hogy a kieső pozíciók előtt foglalnak helyet.

Jól mutatja, hogy a kupa mennyire más mentalitást követel, hogy a Deportivo La Corunát egy formájukhoz képest összeszedett teljesítménnyel 2-1-re verték a kupakiírás második fordulójában.

Zaragoza#esp-zaragoza#5

Idiakez a párharc előtti sajtótájékoztatón az alábbi bizakodó gondolatokat fogalmazta meg. „Nyernünk kéne és nyerni szeretnénk a Cadiz ellen, hogy visszaszerezzük önbizalmunkat.

Hiszek a munkámban és a csapatban, azon dolgozunk, hogy végre jóra forduljanak a dolgok.

Fókuszáltan várjuk a meccset – mindent kielemeztem, hogy megtalálhassuk a legjobb megoldásokat.” – szóltak a 46 éves mester hangzatos szavai.

Az Extremadura ellen sokáig vezetett a képen ünneplő Cadiz. fotó: La Liga 2 Official

Könnyű dolguk aligha lesz, hiszen igaz, hogy a Cadiz is katasztrofálisan kezdte a szezont a bajnokságban, de ha kicsit jobban a dolgok mögé nézünk, láthatjuk, hogy ez közel sem egyenlő a sima hazai sikerrel.

A Los Piratas a tavalyi Copa del Rey egyik kellemes meglepetéseként először kiverte az élvonalbeli Real Betis-t 6-5-ös összesítéssel, majd a Sevilla ellen is csak két szoros meccsen maradt alul. Tény, hogy kicsit aggasztó, hogy a La Liga 2 tabelláján jelenleg kiesőhelyen tanyáznak, de az imént említettekre lehet építeni, ahogy az egymás elleni mutatókra is.

A Cadiz ugyanis tavaly oda vissza 2-0-ra verte a Zaragozát, az előző szezonban pedig 1-1-re remiztek a La Romaredában, otthon viszont 3-0-ra verték a Blanquillost.

Viszonylag ritka, amikor két ennyire pocsék felet hoz össze a sors a kupában és fogadási szempontból nem is a legkönnyebb a helyzet. Alapvetően underesnek néz ki a történet – a Cadiz utóbbi 10/8, a Zaragozának pedig 9/5 meccsén nem született két gólnál több.

Ettől függetlenül a borzalmas formák miatt nem gondolnánk, hogy a hazaiak az esélyesebbek, főleg, hogy két fontos támadójuk is harcképtelen lesz, így a bukik szerintünk az X2-ben hagytak értéket.

 

  • Tipp - X2 @1.72   

 

[2889557] 2018-10-17 21:00:00 Zaragoza - Cadizx;
megosztom