Kézilabda BL

Spéci tippünk van a Szeged-Flensburg BL meccsre

megosztom

A magyar bajnoki címvédő a német aranyérmest, a Flensburgot fogadja vasárnap a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.

A bukik szerint a Szeged a favorit a vasárnapi meccsen. - Fotó. Facebook

Igazi presztízsmérkőzést rendeznek vasárnap délután az Újszegedi Sportcsarnokban, hiszen a magyar és a német aranyérmes csap össze. A bukmékerek szerint a Szeged a mérkőzés esélyese, mi azonban nem kimenetelre, hanem egy speciális tippre fogadunk.

1x2     
MOL-Pick Szeged Döntetlen Flensburg
1.72 9.00 2.70

A németekre a Bundesligában nem lehet panasz, kilencből kilenc meccset húztak be, s vezetik a bajnokságot. Azonban a BL-ben már kétszer is botlottak, hiszen a Nantes együttesét idegenben bravúrral legyőzték, azt követően viszont meglepetésre hazai pályán a Zágrábtól és házon kívül a Celjétől is kikaptak. Bő egy hete viszont ellenállást nem tűrően, simán verték a Motor alakulatát otthoni környezetükben.

bet365

A Flensburg BL-meccsei egyébként roppant gólgazdagok voltak - ami alól csak a celjei ütközet az egyetlen kivétel -, köszönhetően annak, hogy rohannak, s védekezésből gyorsan felérnek az ellenfél kapuja elé. Mindez a szegediekről is elmondható, amely csapat továbbra is hibátlan mind a magyar bajnokságban, mind a Bajnokok Ligájában. Utóbbi igen nagy szó, hiszen a PSG és a Vardar mellett már csak a Pick százszázalékos a BL-ben. Jól fut tehát a szekér a magyar bajnoknak, és ahogy az előbb említettük, a lőtt gólok terén sem marad adós.

Mindezekből pedig adódik a tippünk, vagyis gólokra érdemes fogadni. No, de nem a bukik által meghatározott line-ra, hanem egy speciális fogadásra, méghozzá arra, hogy mindkét csapat szerez legalább 25 gólt. Ehhez a tipphez már összesen 50 gól is elegendő lenne a találkozón - természetesen egyenlő eloszlásban -, ami ezen a szinten, ilyen kaliberű csapatok meccsén roppant kevésnek számít. Mindemellett az sem mellékes, hogy a Flensburg 16 idei ütközetén 14-szer, míg a Szeged a 11 tétmérkőzésen 10-szer teljesítette ezt a határt.

A team totalok 28,5 és 27,5-re vannak belőve egál oddsal, a szegediek legalább 25 találatára 1.18-szoros, míg a flensburgiakéra 1.28-szoros oddson lehet fogadásokat kötni. Ha ezt kombinálnak - amit egyébként nem lehet -, akkor is csak 1.51-szeres szorzó jönne ki, vagyis bőven van érték a tippünkben. Pláne úgy, hogy az eddig tapasztaltak alapján szinte biztos, hogy tempo handballt láthat majd az ezerfejű vasárnap.

  • Tipp: Mindkét csapat szerez 25 gólt - igen @ 1.60  
megosztom