Magyar foci

Gólokra fogadunk Szoboszlaiék második meccsén

  • ivan
megosztom

Szombat kora este Telkiben Koszovó válogatottja ellen lép pályára a magyar U19-es válogatott. A szlovének ellen aratott győzelem után komoly esély előtt állnak a fiúk.

Fotó: mlsz.hu

Hátrányból fordítva aratott rendkívül fontos győzelmet Szlovénia ellen a magyar U19-es válogatott szerda este a hazai rendezésű Eb-selejtezőben, azonban szombaton már jön is a következő erőpróba, méghozzá a rendkívül szívós Koszovó ellen.

A balkáni válogatott nem kis bravúrt végrehajtva 0-0-ra végzett a csoport favoritjának tartott Ausztria ellen, így egyrészt játékban tartotta saját magát, másrészt komoly esélyt nyitott a mieink előtt, hiszen egy győzelemmel máris két pontot lehet nyerészkedni a sógorokon.

A bukmékereknél természetesen mi vagyunk a favoritok, de az 1.50-es szorzó azért jelzi, hogy nem lesz könnyű a 90 perc. Koszovónak elég sok figyelemreméltó eredménye van a közelmúltból, márciusban például legyőzték Szlovákiát (2-1), februárban pedig ikszeltek Bulgáriával (0-0), és akkor ugye ott van a pár napja elért remi Ausztriával szemben.

A minőség egyértelműen a mieink oldalán áll, azonban a sikerhez türelmes és nagyon pontos támadójáték szükséges.

Nagyon komoly tétje van számunkra ennek a meccsnek, hiszen egy győzelemmel akár a csoportot is megnyerhetjük, de a továbbjutás nagyobb eséllyel meg is lehet.

Telkiben már nem lehet ott a csapattal a szurkolótábor, így a hangulat is sokkal laposabb lesz. Egy nagyon kemény, igazi brusztolós 90 percre számolhatunk, egy olyan ellenfél ellen, amely elsősorban zárt védekezésére alapozza taktikáját. Ezek után nem is lehet más a tippünk, mint egy underes fogadás.

 

  • Gólok száma 3,5 gól alatt@1.61    
[2872885] 2018-10-13 19:30:00 Magyarország U19 - Kosovo U19x;
megosztom