Nemzetek Ligája

1.50-es szorzót húzunk be a holland-német rangadón

megosztom

A Nationalelfből hiányozni fog Reus, Rüdiger, Goretzka és Havertz is, de így is feléjük billen a mérleg nyelve.

1x2    
Hollandia Döntetlen Németország
3.50 3.75 2.10

A szombati Nemzetek Ligája felhozatalból kiemelkedik két ősi rivális, azaz Hollandia és Németország párharca. A nemzeti tizenegyek az A divízióban, amszterdami gyepen feszülnek egymásnak szombaton 20:45-től.

Sané bevetésre készen várja a kapitány hívószavát. fotó: DFB

Németország szép lassan feltápászkodik a világbajnokság kudarcából és a torna óta egy 0-0-ás döntetlent jegyez a vb-győztes Franciaország ellen, valamint 2-1-re verte Peru válogatottját. A szövetségi kapitány, Joachim Löw talán élete legnehezebb hónapjain van túl és még mindig eredménykényszerben van, hiszen rendesen megremegett alatta a léc. 

Nem könnyíti a dolgát az sem, hogy több fontos játékosa is összeszedett kisebb sérüléseket - Reus, Rüdiger, Goretzka, Trapp és Havertz sem utazott a soron következő párharcra. Az ő hiányukból  Sané, Draxler, Gnabry és Can profitálhat a várhatóan 4-2-3-1-es felállásban. A hollandok teljes kerettel várják a meccset.

[2710678] 2018-10-13 20:45:00 Hollandia - Németországx

A világbajnokságról mellőzött fiatal Manchester City tehetség, Leroy Sané a következőket mondta a sajtónak.

Elfogadom az engem ért kritikákat és tiszteletben tartom az emberek véleményét, sőt ezek csak még jobban motiválnak.

Nagyon boldog vagyok, hogy újra a csapattal lehetek. Az edzések remekül sikerültek és remélem lehetőséghez jutok az előttünk álló meccseken." 

[2710678] 2018-10-13 20:45:00 Hollandia - Németországx;5

Az Oranje számára sem könnyű ez az időszak, hiszen a svédeknek köszönhetően még a vb-részvétel sem jött össze a csapatnak. Első NL-meccsüket 2-1-re elbukták a Les Bleus ellen és szombaton is piszok nehéz feladat vár a Koeman-társaságra. A közönség biztatására is óriási szükségük lesz, hiszen egy újabb zakóval gyakorlatilag biztosan a B-divízióba hullanának alá. 

A die Mannschaft legfőbb feladata a vereség elkerülése lesz, hiszen az ebből a csoportból a kieséses szakaszba való jutás visszaadná a hitét a válogatottnak és a szurkolóiknak egyaránt. A labdabirtoklásra építő németek az elejét kezdve uralmuk alá vonják a párharcot és szerintünk nem fogják vesztesen elhagyni a pályát. A találati szám valószínűleg ismét alacsony marad, bár elnézve a múltjukat a 'BTTS' könnyen lehet, hogy zöldül majd, de mi inkább az alábbi tippnek szavazunk bizalmat.

 

  • Németország - döntetlennél a tét visszajár @1.50    

 

[2710678] 2018-10-13 20:45:00 Hollandia - Németországx;
megosztom