Sportfogadás

17-szeres szorzót próbálunk meg trédelni

  • mr.blonde
megosztom

22 éves és élete formájában van - a portugálok új Cristiano Ronaldójával próbálhatunk meg egy kis pénzt keresni.

André Silva egyelőre nem tud leállni. Az AC Milantól a nyáron a Sevillához kölcsönbe kerülő portugál támadó teljesen kivirult az új idényben, hiszen klubcsapata mellett a válogatottban is ontja a gólokat, így jelenleg a világ egyik legjobb formájában lévő támadójának számít.

André Silva kapcsán az elmúlt években rengeteg szakmai vélemény látott napvilágot, abban pedig a legtöbben egyetértettek, hogy a jövő egyik nagy sztárja lehet. A legelismerőbb szavak talán Cristiano Ronaldo száját hagyták el, aki a válogatottbeli utódjaként nevezte meg egyszer a 22 éves játékost.

André Silva a csütörtök esti Nemzetek Ligája-meccsen is eredményes volt, de nagy kérdés, hogy a vasárnap esedékes skótok elleni barátságos mérkőzésen is beveti-e őt Fernando Santos. 

Merthogy jövő hét végén a Sevilla a Barcelona vendége lesz a spanyol bajnokságban, márpedig a mostani a szokottnál is parázsabb ütközet lehet, hiszen az andalúzok vezetik a ligát, éppen a katalánok orra előtt.

André Silvára azon a meccsen is komoly feladatok várnak, hiszen 7 góljával jelenleg a La Liga második legeredményesebb játékosa, megelőzve a hatgólos Lionel Messit.

Ennek kapcsán megnéztük a bet365 vonatkozó piacait és elsőre úgy ítéltük meg, hogy nem veszik elég komolyan a portugált.

Ki szerzi a legtöbb gólt? (La Liga)   
Lionel Messi 1.40
Luis Suárez 11.00
Gareth Bale 13.00
Karim Benzema 13.00
André Silva 17.00
Stuani 21.00

Az, hogy Messi a topfavorit, egyáltalán nem meglepő, hiszen így van ez már közel 10 éve, ráadásul CR7 távozásával tényleg kevés a komoly kihívója az argentinnak. Viszont Messi utáni rangsorban sokkal inkább a nevek, mintsem a potenciális teljesítmények kerültek fel. Suárez éppen most sérült le, négy góllal kevesebb szerepel a neve mellett, mint Silvának, mégis 11-szeres "csak" a szorzója.

Bale szintén három gólnál jár, Benzema négynél, de mindkettejük formája rendkívül ingadozó, így elsősorban a klubjuknak és nevüknek köszönhetik az előkelő helyezéseket.

Szóval André Silva szorzójában szerintünk bőven van érték és amennyiben tudja folytatni a jó teljesítményét, úgy a közeljövőben ezt a bukmékerek is realizálhatják. Ez azt is jelenti, hogy szerencsés esetben akár 2-3 hét múlva jelentősen megvághatják a portugál szorzóját.

Mivel a tippet a bet365 kínálatában találtuk, így trade-elésre is alkalmas a fogadás, hiszen a cash out funkcióval élve azelőtt képesek lehetünk profitra szert tenni, hogy megvárnánk a szezon végét.

 

  • André Silva lesz a gólkirály (La Liga)@17.00    

 

13025#00
bet365

 

megosztom