Tipp

Lady Gagáékkal nyerhetünk vaskos pénzt

  • varin
megosztom

Több hónappal az Oscar-gála előtt már érdemes lehet a vaskos profit reményében tippelni.

Ugyan még több, mint négy hónap választ el minket a 2019-es Oscar-gálától, tétjeinket akár már meg is tehetjük a végső győztest illetően, például az     fogadóirodánál. Noha még nagyon korai lehet jósolni, hogy mely kategóriában ki lehet a befutó, azért úgy tűnik, a legfontosabb szobrocskára van egy toronymagas esélyes, így ideje korán csaphatunk le egy zsíros szorzóra.

A magyar mozikban a múlt héten bemutatott Csillag születik (A Star is Born) ugyanis hihetetlen népszerűségre tett szert mindössze néhány nap alatt. Az amerikai privát vetítések ugyanis rendre telt házzal futnak, a mozik előtt pedig kígyózó sorok várnak arra, hogy megnézhessék Lady Gaga és Bradley Cooper több, mint kétórás zenés drámáját. A további népszerűsítés érdekében az énekesnő közönségtalálkozókra jár és nyugodtan fogalmazhatunk úgy, hogy az akadémia tagjai is el vannak olvadva a filmtől.

Ami a bevételeket illeti, olyan hatalmas számokat egyelőre nem produkált a Csillag születik, de ennek nincs különösebb jelentősége, annak viszont már inkább, hogy például a Rotten Tomatoes-on 91%-on áll a film, de az IMDb-n is 8,5 az átlagpontszáma a Bradley Cooper által írt és rendezett darabnak.

De nem csak Cooper személye, hanem Lady Gaga neve is nagyon sokat tehet azért, hogy idén hódítson a zenés darab. Gagát ugyan elsősorban énekesnőként ismerhettük meg, de az elmúlt években színészi tehetségét is bebizonyította, például az American Horror Story: Hotel évadáért Golden Globe-ot nyert, ami hatalmas elismerésnek számít.

Az oddsok alapján két komoly vetélytársa lehet a Csillag születiknek, az egyik a jövő héten bemutatandó First Man, a másik pedig a mexikói Roma című alkotás. Előbbi premier dátuma azonban nem a legszerencsésebb, hiszen jobb esetben Amerika még a musical lázában ég majd, míg utóbbi esetében inkább a legjobb külföldi film kategóriája jöhet szóba.

unibet

Összességében tehát nagyon erős jelöltnek tűnik az A Star is Born című alkotás, az pedig egyáltalán nem lenne ritkaság, hogy egy drámai darab nyeri a legjobb filmnek járó díjat. Nevek terén nagyon erős a film, a többszörös jelölt Bradley Cooper mellett Lady Gaga óriási népszerűségnek örvend, de Alec Baldwin és Ron Rifkin is feltűnik a vásznon. Mindezek pedig azt mondatják velem, jó ötlet lehet hamar lecsapni a 4.50-es szorzóra, mert a jövő év elejére már lényegesen alacsonyabb lehet a szorzó.

hatharom.com
A Star is Born nyeri a legjobb film díját
Unibet @4.50
megosztom