Olasz foci

Nyugodtan bombázzuk hendikeppel a forduló első meccsét

megosztom

A Torino otthonába az újonc Frosinone látogat, a különbség pedig aligha lehet kérdéses.

Fotó: ESPN

Egyelőre nem túl izgalmas az újonc Frosinone szereplése a Serie A-ban, a kiscsapat 630 perc alatt mindössze egyetlen pontot és gólt szerzett. Noha kétségtelenül nehéz volt Campbellék sorsolása, azért a Bologna, Atalanta, Genoa trió ellen talán lehetett volna egy 0-0-nál többet is elérni. Ám Moreno Longo fiai sorra bukják a mérkőzéseiket és ez a széria aligha pénteken este szakad majd meg.

Frosinone#ita-frosinone#5

A szinte biztos kieső gárda a Torino vendége lesz, amely bár távol van csúcsformájától, még így is óriási kihívás lesz a kékeknek. A Bikák eddig igen hektikusan szerepelnek, bár a kötelező győzelmeket azért sikerült bezsebelniük. Walter Mazzari csapatában egyelőre a lőtt gólok hiányoznak, ám tudhatjuk jól, megvan a potenciál a Belotti-Zaza kettősben. A rutinos mester azonban felhívta rá a figyelmet, hogy pont az ilyen "kötelező" győzelmek lehetnek olykor a legnehezebbek.

"Az életükért játszanak, ez nem is kérdéses. Láttam a Genoa elleni meccsüket és nem érdemeltek vereséget, Longo remek munkát végez a csapatnál. A mi csapatunk viszont még fiatal, meg kell tanulniuk, hogy kiegyensúlyozottan, koncentráltan játsszanak az elsőtől az utolsó percig.

Szeretném azt a játékot viszontlátni, amelyet Veronában az utolsó 30 percben. Ha így tudunk pénteken játszani, akkor komoly gondja lesz a Frosinonénak. Bízom benne, hogy a szurkolók is támogatnak majd minket és sikerül behúznunk a győzelmet. Hiszek a keretben és abban is, hogy kellően motiváltan tudjuk majd kezelni a riválist" - nyilatkozta az olasz tréner.

Tény, hogy a Bikák egyelőre nem játszanak ellenállhatatlanul, de az is, hogy a Frosinone eddig a három idegenbeli meccsét átlagosan három góllal veszítette el. Az 1.40-es szorzó egyáltalán nem tűnik rossznak a hazaiakra, de ennél azért lehetünk merészebbek is, hiszen a különbség igencsak markánsnak tűnik a felek között.

hatharom.com
Torino -1.25
bet365 @1.95
[2846920] 2018-10-05 20:30:00 Torino - Frosinonex;
270192
megosztom