Sportműsor

Csodameccs Angliában, dartsdöntő Dublinban - ezek a hétvége meccsei

megosztom

Új rovatunkban a hétvége leginkább várt sporteseményeit szemlézzük. Az előttünk álló víkenden a topfoci viszi a főszerepet.

Minden a vasárnapi Liverpool-Cityről szól

Talán a két hétvégi nap közül a szombati lesz a topfutball szempontjából kevésbé izgalmas, de azért egy percig se higgyük, hogy nem lesz bőségesen néznivalónk. Az állami sportcsatornán előbb a Honvéd és a DVTK, majd a Ferencváros és a Debrecen esik egymásnak. Az olasz futball szerelmeseinek a Digi Sport 1-ről nem lesz érdemes elkapcsolnia, hiszen egymás után következik Nagy Ádám, a Juventus és a Roma, míg Németországból a Mainz-Hertha meccs lehet szívünknek kedves. Ami a magyar derbit illeti, a Logibet mastere ,varin már készült egy 7/10-es tippel.

A ködös Albionból a késő délutáni Manchester United-Newcastle United lehet érdekes találkozó, amelyet a Spíler 1-en tekinthetünk meg, míg ugyanebben a sávban a Real Madrid találkozik az Alavéssel.

Vasárnap aztán csúcsra járatjuk az izgalmakat, nem is nagyon érdemes felállni a készülékek elől. Angliában egy Fulham-Arsenal és egy Southampton-Chelsea vezeti fel a csodálatos Liverpool-Manchester City rangadót, Magyarországon a MOL Vidi az MTK-t fogadja (íme mr.blonde tippje a meccsre), a Sport1-en pedig egymás után következik Sallai Roland, Szalai Ádám és Gulácsi Péter.

A Digi Sportosok láthatják a Milant, az Intert és a Napolit, de a nap legérdekesebb találkozója a Lazio-Fiorentina lesz a csizmán. A nap lezárására is remek lehetőségeink vannak, Franciaországban a Lyon, Spanyolországban a Barcelona játszik rangadót. Természetesen a legnagyobb rangadókról tippel megfűszerezett cikkben is értekezünk majd.

 • Manchester United - Newcastle United, szombat 18:30, Spíler 1
 • Ferencváros - Debrecen, szombat 19:30, M4 Sport
 • Lazio - Fiorentina, vasárnap 15:00, Digi Sport 2
 • Liverpool - Manchester City, vasárnap 17:30, Splíler 1
 • MOL Vidi - MTK, vasárnap 18:00, M4 Sport    
 • Valencia - Barcelona, vasárnap 20:45, Spíler 2

 

Kézi BL - elkezdik a hölgyek is

Ezen a hétvégén elrajtol a női mezőny is a BL-ben, így a Ferencváros és a címvédő Győri ETO is parkettre lép. A fővárosi zöld-fehérek rögtön az egyik topfavorit otthonában, egészen pontosan Bukarestben kezdik meg az idényt, Elek Gábor együttesének pedig egyáltalán nem lesz könnyű dolga a CSM ellen. Szerkesztőink hétvégi kézi-kombijukban foglalkoztak is a mérkőzéssel, a találkozóra leadott tippet pedig itt olvashatjátok el.

A Győr számára könnyebb falat következik, hiszen a Krim Mercator legyőzése hazai pályán nem jelenthet komoly kihívást.

Ami a férfiakat illeti, a Veszprém a Meskov Breszt, a Szeged pedig a Celje ellen meccsel. A bakonyi alakulat a héten edzőváltáson esett át, így nagy kérdés, hogy milyen produkcióval rukkol elő szombat délután. A Breszt - Veszprém mérkőzéssel külön cikkben is foglalkoztunk, amelyben egy ingyenes tippet is találhattok.

A Szeged egyelőre parádézik az új szezonban, így a szlovén bajnok Celje ellen is komoly favoritnak tekinthető. Hogy pontosan milyen milyen arányú sikert várunk a meccsen, az pénteki kombinkban tüntettük fel.

 • CSM - Ferencváros, péntek 17:30, Sport1
 • Meskov Breszt-  Veszprém, szombat 15:00, Sport1
 • Szeged - Celje, szombat 17:30, Sport1
 • Győri ETO - Krim Ljubjana, szombat 19:30, Sport1

 

Darts - World Grand Prix, döntő

Szombat este 20 órási kezdéssel kiderül, hogy ki viheti haza 2018-ban a World Grand Prix trófeáját. A cikk publikálásnak időpontjában még négy játékosnak van erre esélye, hiszen az elődöntőkre péntek este kerül sor. Bármilyen párosítás is jöjjön össze a döntőben, ami biztos, hogy egy tippjátékkal készülünk, melyben ötször 25 euró    egyenlegfeltöltés talál gazdára. És természetesen nem maradhat majd el a finálét kiveséző cikkünk sem, melyben megpróbálunk majd támpontot adni, hogy kire is érdemes tenni a zizit. 

NFL - Steleers-Falcons & Eagles-Vikings

Brutális meccsek várnak ránk az NFL alapszakaszának ötödik játékhetén. A 19 órási sávból kiemelkedik a két Super Bowl-esélyes csapat, a Kansas City és a Jacksonville összecsapása, ám a Sport TV képernyőjére a Pittsburgh és az Atlanta kerül. Unalmasnak ez sem ígérkezik, sőt, kegyetlen pont-orgia várható. Utána sem lesz érdemes lefeküdni, hiszen jön két másik gigász, a címvédő Philadelphia és a Minnesota összecsapása. Szerkesztőink természetesen most is szemezgetnek majd a kínálatból, így vasárnap jön az elmaradhatatlan NFL-kombis anyag. 

 • Pittsburgh Steelers-Atlanta Falcons, vasárnap 19:00, Sport2
 • Phildelphia Eagles-Minnesota Vikings, vasárnap 22:30, Sport2
megosztom