Férfi kézi BL

A gólokra fogadunk a Veszprém breszti vendégjátékán

megosztom

Az edzőváltáson átesett Veszprémre nagyon kemény feladat vár Fehéroroszországban.

Unalmasnak semmiképpen nem nevezhető a Telekom Veszprém mögött hagyott egy hét. A bakonyi sztárcsapat múlt hétvégén kétgólos vereséget szenvedett hazai pályán a nyáron meggyengült Vardar Szkopje ellen, ezzel pedig három forduló alatt már második zakóját gyűjtötte be a Bajnokok Ligájában.

A királynék városában az ilyesmihez nincsenek hozzászokva, így a hét elején a klubvezetés menesztette a vezetőedzői posztról Ljubomir Vranjest. A svéd szakember helyére ideiglenesen a veszprémi klub egykori ikonja, Gulyás István került, aki másodedzőnek felkérte az egykori nehézbombázó Carlos Pérezt. Friss hír továbbá, hogy a franciák olimpiai bajnoka, William Accambray kölcsönbe a szlovén Celjéhez került a szezon végéig.

bet365

Így fest tehát most a veszprémi csapat környéke, de hogy ezen folyamatok pozitívan hatnak-e a pályán mutatott teljesítményre, az egyelőre nagy kérdés.

Az viszont biztos, hogy a breszti csarnok rendkívül nehéz terep lesz. A Meskov évről évre fokozatosan lépdel előre, így mára eljutott arra a szintre, hogy a legnagyobbakkal is felveszi a harcot, különösen, amikor odahaza játszhat. Az idei szezonban már fejet hajtott itt a címvédő Montpellier, a tavalyi idényben pedig a PSG és a Kielce kapitulált.

Gulyás István vezeti szombaton a Veszprémet / Fotó: veszpremhandball.com

Mire érdemes fogadni?

A bukik számaiból is látható, hogy nem annyira egyértelmű ez a mérkőzés, bár a Veszprém sikerére 1.55-ös szorzót kínál a Bet365, a hazai siker pedig 3.20-as szorzóval bír.

Akármennyire is zavaros most a helyzet a Veszprém körül, az eredményeket most már szállítani kell. A keretek közötti különbség nyilván meg is teremti a győzelem lehetőségét, de ezen az oddson a sok bizonytalanság miatt mi inkább kihagynánk a győztesre való fogadást.

Óriási talány az is, hogy Gulyás István mit szeretne játszatni a csapattal és hogy néhány nap után a csapat képes lesz-e mindezt megvalósítani.

A tréner szerint támadásban határozottabbnak kell lenniük, ezért gyorsabb lefolyású akciókra számíthatunk, védekezésben pedig a megállító faultokon lehet a legnagyobb hangsúly.

A Meskov kezdősora elég bika, viszont kispadja már nem olyan hosszú, így könnyen lehet, hogy a mérkőzés csak a második félidő második felében dőlhet el. Mindenképpen érdemes lehet ránézni a meccsre élőben is.

A meccs előtt viszont a gólokra tennénk egy próbát, méghozzá az under opcióval. A bukiknál 56.5 gólon áll a határ, de tekintve, hogy Vranjes távozásával a tempo handball-éra is véget ér, szerintünk a hiba is kevesebb lesz. A jó védekezés nagyon fontos lesz, ha 25 gól környékén tudná tartani ellenfelét a Veszprém, akkor a győzelem is összejöhet.

 

  • Tipp: Gólok száma - 57 alatt (AH)@1.74   

 

megosztom