Európa Liga

Ezt várjuk mi - tippek a Chelsea-Vidi Európa Liga-meccsre

megosztom

Teljesen esélytelen a Vidi a Stamford Bridge-en - így látják szerkesztőink az esélyeket a csütörtöki meccset illetően.

mr.blonde

A mérkőzésre személy szerint már szeptember 21-én megkötöttem a fogadásaimat, az akkori odds viszont már réges régen elszállt.

Az ingyenes elérhető tippem indoklásában azzal érveltem, hogy a hazai pálya miatt - ergo nem kell utazni - a Chelsea nem tud olyan összetételű kezdőcsapatot a pályára, amely ne lenne csúcsfavorit a Vidi ellen. Sarri mester nyilván nem a legjobb tizenegyet teszi majd a pályára, de én azért 4-5 alapemberre számítok, a kiegészítőemberek pedig mindent meg fognak tenni, hogy felhívják magukra a figyelmet. A szezon első felében járunk, a Stamford Bridge a helyszín, szóval én motivált Chelsea-játékosokat várok a gyepre.

A Vidi számára nem lehet más a cél, mint a nagy zakó elkerülése, de szerintem reálisak a bukik hendikephatárai, a két csapat között többgólos különbség is lehet.
Mivel a pre-match oddsokból elszállt a value, élőzésre kiváló terep lehet, főleg, miután tisztába kerülünk a Chelsea felállásával és látjuk, mennyire motiváltak a hazaiak.

Tipp: Lásd itt!

Látogasd meg a Logibetet és nézd meg, mit tippelnek legjobb tippmestereink a mérkőzésre. Az előfizetési díj továbbra is havi 19 euró, amelyért minden tippmester minden tippjét megtekintheted!

varin

Nincs az a Chelsea-kezdő a 25 fős legénységből, amely ne tudná bármikor 3-4 góllal megverni a magyar bajnokot. Ha azt nézzük, hogy kik azok, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak a csapatban, így most Sarri mester esélyt adhat nekik a bizonyításra, akkor is olyan neveket találunk, mint Victor Moses, Ruben Loftus-Cheek, Cesc Fabregas, Emerson Palmieri, Davide Zappacosta vagy Willy Caballero. És akkor most nem említettem olyan játékosokat, mint például Olivier Giroud, aki azért jó eséllyel pályára léphet csütörtökön este. Az előzetes kezdőben egyébként a Willian-Morata-Moses trió kezdene elöl.

Felhozhatnánk érvként a hazaiak mellett a Lazovics-ügyet, a csalódást keltő BATE elleni fiaskót, esetleg Kovácsik sérülését, de ezek mind-mind miniatűr tényezők egy ekkora csapat ellen. Az egyetlen apró jel, ami a Vidi mellett szól, az az, hogy a Vidinek jól áll a védekező szerep, akkor tudnak eredményes futballal előrukkolni, ha nem nekik kell kezdeményezniük, ám ezt eddig csak a Ludogorec és Malmö ellen tudták sikerre vinni, ami azért nem egy Chelsea.

Nem lesajnálva a Vidit, amellett, hogy tisztelettel kell adóznunk előttük, hogy elhozzák Budapestre a londoni gigászt, most csak az a kérdés, hogy mennyi lesz közte. Érdemes volt idejében lecsapni az ajándékszagú -2.25-ös hendikepre, de nem hangzik rosszul, hogy 2.70-et fizetnek a négygólos hazai sikerre. Szerintem 4-0 lesz a vége, a Chelsea nem fog megszakadni, hétvégén nehézkes bajnoki vár rájuk a St. Mary's-ben.

Tipp: Ingyenes tippemet itt találod.

gb1

Csak, hogy az elején tisztán lássuk az esélyeket, a magyar bajnokot vendégül látó Chelsea a 24 párharcból, azaz 48 csapat közül a legkisebb győzelmi szorzóval bír az Európa Liga második csoportkörében. Ez a szám 1.10, amely a nagy téttel fogadóknak akár még kapóra is jöhet, hiszen látva a BATE elleni pocsék itthoni meccsünket örülhetünk, hogy a 0-3-as hendin belül marad hazánk csapata.

Azzal kapcsolatban nem szeretnék predikcióba bocsátkozni, hogy mennyit is lőnek nekünk a londoniak, de azt hiszem elég biztonsági tipp lehet az, hogy a 2013-as EL-győztes úgy nyeri a találkozót, hogy már a félidőben vezet. Persze ki nem szeretne csodát látni?

Tipp: Félidő/Vége Chelsea/Chelsea @ 1.36    

Tomihmv

Az őszintét megvallva a Vidi gyakorlatilag teljesen esélytelen a Stamford Bridge-en. Akármennyire is szervezetten játszik a magyar bajnok, csak és kizárólag a különbség lehet a kérdés a találkozón, természetesen a hazaiak javára.

A különbség pedig attól függ, hogy Maurizio Sarri milyen felállásban küldi meccsbe az övéit. Vélhetően egy félig-meddig tartalékos kezdőt rak fel a pályára az olasz mester, de sajnos így sem lesz keresnivalója a Vidinek. Főleg úgy nem, hogy amely játékosok eddig nem vagy alig játszottak a Chelsea-nél, azok biztos, hogy pörögnek majd köszönhetően annak, hogy egy nemzetközi főtáblás kupameccsről beszélünk.

Akár a KO is benne van a pakliban, de a hendikep, over\under és team total határok annyira eltolódtak már a kezdeti piacokhoz képest, hogy azokban már nincs érték. Egy speciális fogadásban viszont még látok némi értéket, még pedig abban, hogy a Chelsea mindkét félidőt megnyeri, így akár egy soványka, 2-0-s siker is elegendő lehet a zöldüléshez.

Tipp: A Chelsea mindkét félidőt megnyeri @ 1.66    


Ti mire fogadnátok a CHELSEA - VIDI meccsen?

 

[2877418] 2018-10-04 21:00:00 Chelsea - Videoton FCx;
megosztom