Bundesliga

Ezzel a tippel duplázhatunk a Hertha - Bayern rangadón

  • ivan
megosztom

Egy győzelemmel pontszámban beérhetné a listavezető Bayern Münchent a Hertha. Vajon Dárdainak sikerül végre begyűjtenie a bajorok skalpját?

Mindössze három napja volt a csapatoknak kipihenni az előző meccs fáradalmait, hiszen a Bundesliga 6. fordulójának pénteki nyitómeccsét Berlinben rendezik. A várhatóan közel telt ház előtt megrendezésre kerülő találkozó iránt komoly ez érdeklődés, ami elsősorban a Hertha kiváló szereplésének köszönhető, Dárdai Pál együttese ugyanis három ponttal lemaradva a Bayerntől a tabella 4. helyén áll.

Dárdai sorozatban három veretlen meccset mondhat magáénak a Bayern ellen

A hétközi forduló egyik félnek sem sikerült valami jól, hiszen a fővárosiak Brémában elvesztették a veretlenségüket (3-1), míg a Bayern nagy meglepetésre csak 1-1-et játszott odahaza az Augsburg ellen.

Ezeken a meccseken mindkét vezetőedző eszközölt néhány változtatást az alapcsapatához képest, a Herthában például először kezdett Dárdai Palkó, míg a bajoroknál Lewandowski, Boateng, Ribéry, James, Alaba és Alcantara is csak a kispadon kezdett.

Várható kezdőcsapatok*
Hertha BSC: Kraft - Lazaro, Stark, Rekik, Plattenhardt - Lustenberger, Maier - Kalou, Duda, Dilrosun - Selke
 
Bayern München: Neuer - Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba - Thiago - Müller, James - Robben, Ribery - Lewandowski
*bundesliga.de

A két csapat legutóbbi három egymás elleni mérkőzése egyaránt döntetlennel záródott, ami Dárdai szemszögéből nézve elég menő statisztika, hiszen nem sok csapat vagy edző mondhat magáénak sorozatban három veretlen meccset a Bayern München ellen.

[2803746] 2018-09-28 20:30:00 Hertha Berlin - Bayern Münchenx;5

Ezzel együtt a magyar szakembernek vezetőedzőként még nem sikerült begyűjtenie a bőrnadrágosok skalpját, viszont játékosként pályán volt az utolsó Hertha-győzelemnél, ami 2009 februárjában esett meg. Érdekesség, hogy Ribéry már akkor is a bajorokat erősítette, Dárdainak pedig éppen a francia semlegesítése volt az elsődleges feladata.

Visszakanyarodva a találkozóhoz, az oddsokból leszűrhető, hogy a Bayern komoly esélyese a találkozónak. Az 1.30-as átlagszorzó a kettesre sokatmondó, a Berlin győzelme 10-11-szeres haszonnal kecsegtet.

Bár az idei szezonra egyértelműen megváltozott a Hertha arculata és a korábban annyira jellemző defenzív játékfelfogást felváltani látszik egy kezdeményezőbb stílus, a bajorok ellen aligha fog nyílt sisakos küzdelembe belemenni. Dárdai híres arról, hogy az ellenfélhez mérten fabrikálja össze a taktikát, márpedig ezt a Bayernt ezzel a kerettel a Hertha nem képes lefocizni.

Ezzel együtt nyilván hazai környezetben nem fogják feladni a támadásokat sem. A Hertha hazai pályán utoljára márciusban maradt rúgott gól nélkül, a bajorok viszont idén még nem kaptak gólt idegenben. Ez a két statisztika, a csapatok eddig mutatott támadójátéka és a közelmúlt egymás elleni meccsei alapján egy BTS közel kettes szorzóért megérheti a kockázatot, a Herthára kínált plusz kettes AH pedig játszható hendinek tűnik, hiszen csak a három vagy annál nagyobb arányú vendégsikerrel úszna el a pénzünk.

 

  • Mindkét csapat szerez gólt@1.95    
     
  • Ázsiai hendikep - Hertha +2@1.62    

A Hertha - Bayern München találkozóra egy tippjátékkal is készültünk. Nincs más dolgotok, mint megtippelni a mérkőzés pontos végeredményét, a nyertes pedig egy eredeti Hertha-sállal lesz gazdagabb. Játékra fel! 

20180926163553

 

megosztom