Bundesliga

Kötelező a győzelem Szalaiéknak, duplázhatunk velük

megosztom

A Hoffenheim tudása alatt teljesített eddig, de a Hannovert azért illene verniük.

Nagelsmann bizakodó volt a sajtótájékoztatón. fotó: Hoffenheim Twitter
Kedden este Julien Nagelsmann csapata megkezdheti a zárkózást a tabella első harmadához, mikor is a harmatgyenge Hannover otthonában lép pályára.

1x2    
Hannover 96 Döntetlen TSG Hoffenheim
3.50 3.75 2.00

A sinsheimi csapat a lassú start után a legutóbbi meccsein már kezd hasonlítani tavalyi önmagára és bár pechjükre a Shaktar elleni BL-túrán, valamint a Dortmund elleni otthoni rangadón is csak remizni tudtak, szégyenkezniük aligha kellett a mutatott játék miatt. Ez a Hannoverről aligha mondható el - a klub jelenleg két egységgel kieső helyen tanyázik és legutóbb komoly csalódást keltő produkcióval a frissen feljutott Nürnberg ellen hasalt el.

Hannover 96#ger-hannover_96#5

A morál aligha lehet jó a házuk táján, ráadásul több fontos játékos (Hüberz, Prib, Felipe, Albornoz) is kényszerpihenőn van.

[2803737] 2018-09-25 20:30:00 Hannover 96 - Hoffenheimx

A kihagyókkal Nagelsmann sem áll túl jól, Hübner, Amiri, Geiger és Rupp biztosan nem lesz a pályán, de Demirbay játéka is kérdéses. Jó hír lehet számunkra, hogy Joelinton mellett Szalai játékára ismét komoly esély mutatkozik, hiszen a magyar támadó eddig nem okozott csalódást, amikor bizalmat kapott.

A fiatal német taktikus a következőképp elemezte jelenlegi helyzetüket és keddi ellenfelüket. "A Dortmund ellen nem sikerült kihasználnunk a lehetőségeinket, de ez nem befolyásol minket mentálisan. Két-három poszton biztosan változtatni fogok a keddi összecsapáson, de a kezdő tizenegyet csak a meccs előtt árulom el. 

Ellenfelünk, a Hannover egy rendkívül flexibilis csapat, amelyet nehéz feltörni. Rendkívül erős csapat, annak ellenére, hogy pocsékul kezdte a szezont. 

- Udvarolta végig a Hannovert Nagelsmann.

Nos, tény, hogy André Breitenreiter fiaiban több a potenciál, mint amit mutattak, de a minőségbeli különbség alapján a mérleg egyértelműen a vendégek felé billen. Kisebb intőjel lehet ugyan, hogy legutóbbi két hannoveri vizitjükön megégtek a sinsheimiek, de most mélyponton érik ellenfelüket, így szinte kötelező a siker.

Szalainak és társainak győzelme nem is a befejezésen, hanem inkább a feszesebb védekezésen múlik majd, de amennyiben sikerül a hátsó szekció hibáit eliminálni, nem lehet kérdés, hogy megkezdik a felzárkózást. Mérget azért nem vennénk győzelmükre, így tétünket ez alapján nagyjából 3/10-re lőjük.

 

  • Hoffenheim nyer @2.00      

 

[2803737] 2018-09-25 20:30:00 Hannover 96 - Hoffenheimx;
megosztom