NFL

Ismét eltolt határokkal kopasztanánk meg a fogadóirodákat

megosztom

Múlt héten bejött tippmestereinknek, hogy alternatív hendiket komiztak, a 3. héten is hasonló a terv.

Philadelphia Eagles - Indianapolis Colts

A két csapat játékereje között ég és föld a különbség. Az Eaglesbe ezen a héten visszatér Carson Wentz és Jordan Matthews is, akik Zach Ertz-cel és Nelson Agholorral kiegészülve még Alshon Jeffery és Mike Wallace hiányában is hatékonyan vezethetik a támadásokat a Colts nem túl acélos secondaryje ellen. Az Indy pass rush nem kiemelkedő a Philly O-Line viszont kiváló, így Wentz-nek nyugodt meccse lesz. Az Eagles pass rush ezzel szemben kiváló, Luckot pedig korántsem védi olyan erős fal, mint Wentz-et, ezért az biztos, hogy a Colts irányítójának nem lesz könnyű napja. A Philly várhatóan folyamatos nyomás alatt tudja majd tartani Luckot, ezzel pedig kihúzzák a Colts támadásainak méregfogát és szépen fokozatosan bedarálják az ellenfelet.

Kansas City Chiefs - San Francisco 49ers

Azt a szezon előtt sejteni lehetett, hogyha bejön a Chiefs húzása, miszerint dobják a rutinos Alex Smith-t és a másodéves Patrick Mahomes-nak adják a karmesteri pálcát, akkor az egyik legjobb offense működhet Kansas Cityben. Mahomes olyannyira bevált, hogy az első két meccsén dobott 10 TD-passzával rögtön rekordot döntött - korábban senki nem kezdte még így a szezont. Szárnyal a kansasi offense, a két meccsükön 40 pontot átlagoltak. Bár a San Francisco védelme egyre jobban néz ki, de ezt a KC támadógépezetet nem lesz egyszerű dolguk feltartóztatni. Mahoms-ék szétrobbannak az önbizalomtól és két jó erőkből álló gárdát vertek a nagy adok-kapok végén, szóval úgy véljük, hogy minimum hat pontot a Frisco ellen is közzétesznek. 

Szeretnél még tippeket kapni?
További NFL-tippekért látogasd meg a Logibet oldalát, ahol továbbra is 19 euróért iratkozhatsz fel minden tippmester minden tippjére.

Seattle Seahawks-Dallas Cowboys

Ha Seahawks, szeptember és hazai pálya, akkor lehet bennük bízni. Pete Carroll mesterrel hihetetlen jó számokat hoz a Seahawks otthon, példának okáért még soha nem is kaptak ki a SB-győztes mesterrel otthon. Mindemellett két gyatrábban sikerült idegenbeli meccs után ez lesz az első otthoni találkozójuk, márpedig az erre vonatkozó statisztikáik szintén nagyon meggyőzőek. 

Egyik csapat sem kezdte jól a szezont, a Seahawks két nagyon nehéz idegenbeli meccsen kapott ki szorosan, míg a Dallas 1-1-es mérlege is maximum elfogadható, hiszen a Panthers, Giants duó azért nem valami acélos.

A két csapat utolsó öt meccséből négyet behúzott a Seahawks (az egyiket éppen szeptemberben, ekkor 27-7 lett az eredmény) és a fent említett statisztikák miatt mi most is Wilsonékra fogadnánk. De az eltolt hendibe még egy szűkös Cowboys-siker is beleférhet.

hatharom.com
Philadelphia Eagles - Indianapolis Colts Eagles -2.5 @ 1.40
Kansas City Chiefs - San Francisco Chiefs -5,5 @ 1.72
Seattle Seahawks-Dallas Cowboys Seahawks +4.5 @1.40
3.37 @    
megosztom