Tippjáték

Indul a pénzosztás - íme a BL-Tippliga és a Vidi-Bate tippjáték nyertesei

megosztom

Óriási volt az érdeklődés - közel félezren szálltak harcba az első helyekért. Eredményhirdetés következik.

A napokban lezajlott Európa, de inkább a világ két legrangosabb klubfoci sorozatának első köre. Izgalmakból akadt bőven, és ezt mi is próbáltuk fokozni a pénzdíjakkal megspékelt tippjátékainkkal, amik páratlan népszerűségnek örvendtek. Az alábbiakban a BL-Tippliga és a Vidi-Bate gólidős játékának eredményeit olvashatjátok.

A Bajnokok Ligája első két játéknapján szokás szerint akadt pár meglepetés, de láttunk már ennél jóval cifrább fordulót is. Tippligánkban az első 16 mérkőzés eredményeire kellett tippelni, ám a nyereményekre csak azok kvalifikálhattak, akik gondosan áttanulmányozták a szabályleírást, és annak minden szempontból megfeleltek.

Így alakult ki végül az alábbi dobogó.

A bónuszjátékon - a legmagasabb oddsszal nyertes tippet feladó játékosunk +20 euró jóváírást kap     számlájára - sokan elszalasztották a forduló meglepetését, azaz a Lyon manchesteri vendéggyőzelmét, amellyel simán lehetett volna kaszálni.

Végül 'csodacsatár11' nevű felhasználónk duplázással kezdte a szezont, hiszen nem csak a második helyet kaparintotta meg a ligában, hanem a Sahtar - Hoffenheimre leadott döntetlen tippjével a legmagasabb szorzót is behúzta, így 50 eurót vághat zsebre!

 

Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek - a hatharom.com ügyfélszolgálata hamarosan felveszi Veletek a kapcsolatot.

A Vidi következő EL-párharcára is készülünk Nektek valamivel!

A másik versenyt a Vidi - BATE EL-meccsre hirdettük az     jóvoltából. A faék egyszerű kiírásban olvasóinknak csupán az első gól pontos idejére kellett voksolniuk - érkezett is szavazat szép számmal, hiszen majdnem 300-an vettetek részt.

A hivatalos jegyzőkönyv alapján az első találat a 27. minutumban esett, és nem kevesebb, mint 10-en trafálták telibe! Íme a lista: jozsipeti, zegadam, chingon8, almababa35, Pisti1987, Jager, riczu.david, kalmusz, xeni, kristaly64.

Természetesen a pénzdíjból való részesedés ez esetben is a részvételi feltételek betartásával lehetséges, és mivel a tíz helyesen tippelő közül négy felhasználónk küldte be   -azonosítóját / almababa35, jager, riczu.david xeni /, így ők négyen esélyesek a 100 eurós összdíjazásra.

Mivel a részvételi feltételek ellenőrzése még folyamatban van, a végeredmény kihirdetése csak később lehetséges. A nyereményre jogosultakat hamarosan e-mailben értesítjük.

Mégegyszer gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük a kitörő érdeklődést.

Mivel ilyen jól sikerültek a versenyek, így a Hathárom csapata a következő hetekben több hasonló megmérettetést is indít majd, tehát kövessétek figyelemmel az oldalt, és játszatok velünk legközelebb is!
megosztom