Bajnokok Ligája

Elképesztő oddsért verték a Cityt, a Lyonra érdemes lehet fogadni

  • ivan
megosztom

Az első forduló legnagyobb meglepetését szolgáltatta a Manchester City, amely hazai pályán 2-1-re kikapott a Lyontól.

A Fekir vezette Lyon komoly lépést tett a továbbjutás felé / facebook.com

Szinte örök igazság, hogy nincs BL-forduló meglepetések nélkül, szerda este pedig a Manchester City komoly bevételt generált a bukiknak azzal, hogy hazai környezetben 2-1-es vereséget szenvedett a Lyontól. Josep Guardiola együttese komoly favoritja volt a találkozónak, hiszen 1.15-ös átlagoddson kínálták a győzelmét, ennek ellenére betlizett és a Lyon 18-20-as szorzóért elvitte a három pontot az Etihadból.

Jól mutatja a meglepetéseredmény nagyságát, hogy a félidei kétgólos vendégvezetésre nem is kínáltak szorzókat az irodák.

A Lyon tehát borította a papírformát és ezzel komoly lépést tett a csoportból való továbbjutás felé, főleg miután a Sahtar és a Hoffenheim megosztoztak a pontokon. A következő körben Hoffenheim - City és Lyon - Sahtar meccseket rendeznek, rendkívül komoly tétje lesz mindkét összecsapásnak.

A City-blama ide vagy oda, a bukmékerek továbbra is csúcsfavoritnak tekintik a manchesteri alakulatot az F-csoportban. Bár Guardioláék egyelőre 0 ponttal állnak, a csoportból való továbblépésükre mindössze 1.10-es oddsot kínál a bet365, de a csoport első helyére is ők a favoritok, hiszen erre az opcióra 1.50-es a szorzó, míg a jelenleg vezető Lyonra 3.75-ös szorzót szabtak ki.

Ez utóbbi opcióban bőven lehet érték, hiszen ha hazai pályán összehoz egy döntetlent a City elleni visszavágón, akkor három pontot ver a csoport favoritjára, ugyanakkor a másik négy meccsen valószínűleg a City több pontot gyűjt(het) a franciáknál. Egyáltalán nem rizikómentes ez az opció, de hát közel négyes szorzóért nem is lehet ilyesmit elvárni.

Viszont a továbbjutás szerintünk jó eséllyel meglehet a Lyonnak, ehhez nem is kell nagyon már mást tennie, mint a hazai meccsein eredményesen szerepelni, további 6-7 szerzett ponttal pedig biztosan ott lehet majd a következő etapban is. Mit gondoltok?

 

  • Lyon továbbjut a csoportból@1.53   
272456
[2876547] 2018-09-19 21:00:00 Manchester City - Lyonx;
megosztom