Nemzetek Ligája

Erős tippünk van az NL-re, de az oddscsökkenés miatt siessünk!

megosztom

Luxemburg Moldova kiütését követően San Marinóba utazik, ahol csak a győzelem aránya lehet kérdéses.

Nem akármilyen eredményekkel rajtolt el a Nemzetek Ligája D-ligájának második csoportja, Fehéroroszország San Marinót, Luxemburg pedig Moldovát mosta le igen simán. Előbbi kevésbé nagy meglepetés és tulajdonképpen azoknak, akik olvasták mr.blonde tippjét, utóbbi is. A két miniállam most egymással találkozik, a fogadóirodák pedig mintha továbbra sem vennék igazán komolyan a feltörekvő luxemburgiakat.

   
San Marino Döntetlen Luxemburg
21.00 8.50 1.16

Pedig mint azt korábban is kiemeltük, mind válogatott-, mind klubszinten nagyon durva a fejlődés, amelyen keresztül megy a Benelux gárda, az elmúlt közel másfél évben az albánokat, a fehéroroszokat, a magyarokat, a máltaiakat, a grúzokat és a moldávokat is kétvállra fektették, nem is beszélve az ikszről Franciaország és Bulgária ellen.

Fotó: Twitter

Ezzel szemben Andy Selváéknál (aki egyébként már két éve visszavonult a válogatottságtól) sok változás nem történt, a csapatnak 2004 óta egyetlen döntetlenje van, még Észtország ellen 2014-ből. Habár már kevésbé jellemző rájuk, hogy 8-9 gólt kapnak egy meccsen, ahogyan a kiscsapatok kitömésének tendenciája is el-eltűnt, azért a jobb csapatok rendre 5-6 gólt tesznek közé. Hogy mennyire "erős" jelenleg San Marino, azt talán jelzi, hogy Minszkben a -3-as hendi ellenére 5-öt kaptak, de az elmúlt évek talán leggyengébb Andorrája és Moldovája is 2-2 góllal tudott nyerni a Titán-hegyen.

Külön érdekesség, hogy amíg San Marino idegenben 2013 óta már három gólt is lőtt, addig hazai pályán ez egyszer sem jött össze nekik.

A már említett Észtország elleni ikszet leszámítva egyszer, Azerbajdzsán ellen tudtak -1-en maradni, a mostani luxemburgi csapat azonban - ehhez a szinthez képest - nagyon erősnek tűnik. Moldova ellen a számok alapján nagyon jól játszottak, 9-szer is eltalálták a kaput, a 4-0 pedig önmagáért beszél.

Mindezek fényében óriási meglepetés lenne, ha nem lenne magabiztos vendégsiker a vége, amelyet még mindig egészen jó szorzón fogadhatunk meg.

Ha érdekel, hogy a Logibet két master tippmestere, varin és Tomihmv mit érez a legjobb tippnek a mérkőzésre, látogasd meg partneroldalunkat, ahol továbbra is 19 eurós havi díjon juthatsz hozzá minden tippmester minden tippjéhez.

[2710786] 2018-09-11 20:45:00 San Marino - Luxemburgx;
megosztom