Nemzetek Ligája

A gyenge játék ellenére favoritok vagyunk a görögök ellen

megosztom

Kedden érkeznek a Hellének a Nemzetek Ligája következő körében, a bukik szerint underdogként.

Fotó: RTE

Nem sikerült jól kezdenie a magyar válogatottnak a Nemzetek Ligáját, a mieink Tamperében maradtak alul a finnekkel szemben úgy, hogy Pukkiék akár 2-3 góllal is legyőzhették volna a debütáló Marco Rossi csapatát. Keseregni nincs idő, kedden már a görög válogatott érkezik Budapestre.

A két csapat legutóbb a 2016-os Eb-selejtezők alkalmával ütközött meg. Akkor Budapesten 0-0 lett az eredmény, Pireuszban pedig 4-3-ra nyertek a görögök.

Michael Skibbe csapata eredményes 90 percen van túl, hiszen Mitrogluék Észtországból hozták el mindhárom pontot. Ezt leszámítva viszont a hellének nem örvendenek túl jó időszaknak, az elmúlt két évben csak Ciprust és Gibraltárt tudták legyőzni, a vb-ezüstérmes horvátok pedig simán ütötték el őket a világbajnokságtól.

A bukmékerek szerint igazi háromesélyes mérkőzés ez, hiszen a szorzók közel teljesen megegyeznek. A szövetségi kapitány egyébként több topbajnokságból is hívhatott be játékosokat, így Skibbének van futballistája a Napoliból, az Arsenalból, a Romából, a Cagliariból, a Marseille-ből, a Stuttgartból, illetve többen a Vidit a BL-csoportkörtől elütő AEK Athénban futballoznak.

Szerintetek az oddsok alapján mire érdemes fogadni?

   
Magyarország Döntetlen Görögország
2.60 3.00 2.90
[2710735] 2018-09-11 20:45:00 Magyarország - Görögországx;
megosztom