Promóció

Fogadj az NFL mérkőzéseire és markold fel a bónuszt!

megosztom

Ha az amerikai sportok és a kombi fogadások szerelmese vagy, akkor ezt a promóciót Neked találták ki.

A US Open előtt hívtuk fel a figyelmet a    tenisz kombi fogadásokra kínált promóciójára, most pedig annak testvérét mutatjuk be, amellyel az iroda az amerikai sportok szerelmeseinek kedveskedik. A lényege ugyanaz, egy nyertes 12-es gyűjtő vagy más néven kombi fogadás esetében plusz 50% bónuszt írnak hozzá a számlánkhoz, amit megforgatni sem kell. Akkor sem kell pánikolnunk, ha nem tudunk 12 meccset összeválogatni, hiszen már egy kettes kötés estében is jár némi bónusz. 


 

Mit takar a bónusz?

  • Elég egyszerű. Az 50%-os bónusz esetében a tiszta profit felét pluszba kapjuk meg. Tehát, ha 1000 forintért tesszük meg a 12-es kombinkat, aminek 2.00-es a szorzója, akkor, ha bejön, bónuszként 500 Forintot írnak jóvá, avagy olyan, mintha 2-szeres odds helyett 2.50-ért adtuk volna fel a szelvényt. 

 

Mire figyeljünk?

  • A promócióban a következő bajnokságok vesznek részt: NFL/NCAAF/CFL/NBA/ NCAAB/MLB/NHL
     
  • A promócióban a következő piacok érvényesek: Hendikep, Játék összesített, 1. félidő pont hendikep, 2. félidő pont hendikep, 1. félidő összesített, 2. félidő összesített és Győztes (Money Line)
     
  • Tilos a Cash Out. Amennyiben valaki idejekorán eladja a szelvényét, a bónusz nem jár.

 

Természetesen nem véletlenül most mutatjuk be ezt a promóciót, péntek hajnalban ugyanis elrajtolt az NFL 2018/19-es szezonja és vasárnap már meccsdömpinggel folytatódik az alapszakasz, ami kiváló terep a bónusz szerzéshez. 
 

MOST 15.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZ JÁR A BET365-NÉL! 

KATTINTS IDE ÉS TUDJ MEG RÓLA TÖBBET

 

megosztom